2777
2789

من هموروئید دارم چند مدت درگیر شقاق هم شدم همش سوزش دارم میش اگه راهی بلدین بهم بگین یا پمادی که نتیجه دیده باشین 

خدایابندهات باهام کاری کردن که ازت دورشدم (به جرم دختربودن هزارسیلی برصورتم زدن،ارزوی زندگی کردن به دلم گذاشتن به دلم موند همه ی آرزوهام... )تورولابه لای دردام گم کردم توبیاوخدایی کن پیدام کن

میگن تو آب گرم بشینی بهتر میشی

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رابطه خطرناک نباید میداشتین

منم شقاق دارم چرا فکر میکنین شقاق و بواسیر به خاطر رابطه س؟

دوست نی نی سایتی میشه هر موقع چشمت به امضام خورد یه صلوات برای شادی روح پدرشوهر و مادرشوهر مهربونم بفرستی 🙏

نه رابطه چی مجردم 

خدایابندهات باهام کاری کردن که ازت دورشدم (به جرم دختربودن هزارسیلی برصورتم زدن،ارزوی زندگی کردن به دلم گذاشتن به دلم موند همه ی آرزوهام... )تورولابه لای دردام گم کردم توبیاوخدایی کن پیدام کن

مگه هرکی هموروئید داره رابطه برقرار کرده؟!! 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
مگه هرکی هموروئید داره رابطه برقرار کرده؟!!

دقیقا من مجردم رابطه ای هم نداشتم تاحالا اخه چه حرفایی میزنن

منم شقاق دارم چرا فکر میکنین شقاق و بواسیر به خاطر رابطه س؟

عزیزم چند مدت شقاق داری درمانش کردی ؟

پماد آنتی هموروئید +

پماد کالاندولا که فقط باید رو سطح خارجی بزنی.

شربت ملین آلو از داروخونه ها بخر بخور.

بهتر از هر قرص و دارویی هم اینه که در کنار شربت و پماد،

روزی ۳ ۴ بشقاب بزرگ سالاد همراه مقدار زیادی روغن زیتون و آبلیمو بخوری(سس هم بزن که طعمش اذیت نکنه).

دقت کن توی سالادت کلم نباشه ، 

فقط کاهو و خیار و گوجه .

مطمئن باش بعد از ۲ روز کم کم رو به بهبود میری و بعد چند روز کامل خوب شدی🤍

اهوم معذرت میخام ولی من شنیده بودم بخاطر رابطه از پشته حس میکردم تنها دلیلش همینه

ماکه تاحالا همچین چیزی نشنیدم این ی بیماری که خیلیا درگیرشن

دقیقا من مجردم رابطه ای هم نداشتم تاحالا اخه چه حرفایی میزنن

شیاف انتی هموریید . کرم انتی هموریید 

کرم انتی فیشر  باریج   گیاهیه من اخری برام بیشتر اثر داره  

⚘خدایا خودت  مواظب عزیزانم  باش⚘ 💓 الحمدالله💓