2777
2789

خانمهای محترم برای تنوع بین تاپیکهای مادرشوهرو جاری و خواهرشوهر....می خواستم خواهش کنم تجربیاتتون در این زمینه را بگید! پسرم اردیبهشت سه سالش تموم میشه، هوش خوبی داره خداروشکر ولی این یک مورد را راحت زیر بار نمی ره ظاهرا. الان پسر برادرم که از پسرم چهارماه کوچکتره هم فعلا بخاطر بیماری سخت مادرش پیش خودم آوردم. گفتم شاید بشه رقابتی جفتشون را از پوشک گرفت! تجربه شما چیه؟!

پسرمنم خرداد ۳سالش تموم میشه..یک هفته روش کارکردم ولی همکاری نکرد ولی وقتی پی پی داره میگه..پسرتون کامل حرف میزنه؟

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط یک نکته رو باید رعایت کنی اینکه اگه بازش کردی دیگه اصلا نبندیش حتی بیرون خواستی بری چون بچه گیج می سه منم دو تا پسر دارم تو بیست و هفت ماهگی از پوشک گرفتمشون ولی یک هفتهای هیچ جا نرفتم سما هم بزار برا بعد تعطیلات با خیال راحت 

خدایا شکرت که بعد سه تا گل پسر خوب و قشنگ بهم دختر هم دادی

پسرمو 18 ماهگی از پوشک گرفتم

بجز فامیل که دیدن و باور کردن هیچکس دیگه ای باور نمیکنه

دیدم خودش علاقه به پوشک نداره

وقتی تو پوشکش دستشویی میکرد دیگه نمیشست و سرپا کاراشو میکرد یا اگه کسی میخواست بغلش کنه میزد به پوشکش و میگفت اَخ اَخ و بغل کسی نمیرفت تا عوضش کنم

خلاصه منم با خواهرم که اونم دختر هم سن پسر من داشت با هم اقدام کردیم برا گرفتن

راستش فرشام چندبار نجس شدن ولی تحمل کردم تا اینکه تموم شد 

فرشامو دادم قالیشویی و خدارو شکر تا الان که 5 سالشه دیگه هیچووووقت نجس نکرد حتی تو خواب

من چهار روز تقریبا تو حیاط ازاد گذاشتمش البته کل روزو تو حیاط بودیم و مدام بهش اب میدا م و میبردمش دسشویی 

ناامید بودم حس میکردم یاد نمیگیره ولی بعد چهار روز که اومدیم تو خونه شرت اموزشی پاش کردم دیدم خودش راحت خبر میکنه

فقطپی پی نمیره دسشویی پمپرز میاره میگه پی پی منم موندم چکار کنم

پسرمو 18 ماهگی از پوشک گرفتم بجز فامیل که دیدن و باور کردن هیچکس دیگه ای باور نمیکنه دیدم خودش علا ...

با بچه اي كه بي پي شو ميكنه ميگه پي پي كردم بشورم چي كار بايد كرد؟ يعني قبلش اصلا حاضر نيست بگه كارش كه تموم شد ميگه

خدایا مواظب پسر کوچولوم باش
يعني صبح تا شب تو حياط بود بچه؟!

اره هوا خوب بود تو حیاط پتو پهن کردم برا خودش بدو بدو میکرد و بازی خسته میشد مینشست 

چون انرژیش تخلیه بود ظهر اومدیم تو حال زیر پاش تشکی که پلاستیک داش پهن میکردم تلویزون میدید دیگه پا نمیشد باز مرتب میبردمش دسشویی و تشویقش میکردم

پسرمنم خرداد ۳سالش تموم میشه..یک هفته روش کارکردم ولی همکاری نکرد ولی وقتی پی پی داره میگه..پسرتون ک ...

حرف زدنش خوبه خداروشکر. فقط دوسه ماه پیش که اسباب کشی کردیم کمی لکنت گرفته! می گویند گذراست تا ببینم در تعطیلات عید چه کار می کنم!