2777
2789
عنوان

چطوری یه بچه محصل نیازمند پیدا کنم

283 بازدید | 40 پست

دخترا من میخواستم واسه یه بچه تو شروع سال تحصیلی لوازم تحریر و کیف اینا بخرم و به این واسطه با خانواده‌اش هم اشنا بشم کلا هرکمکی از دستم براشون بر اومد انجام بدم( مالی، تغذیه، لوازم، لباس همه چی)

واسه همین امروز رفتم مدرسه‌های مناطق پایین شهر که یکی رو معرفی کنن یکیش گفت شهریور ماه بیا که مدیر مدرسه هرروز میاد و لیست دست اونه

یه مدرسه دیگه هم گفت شما بخرید بیارید ما خودمون به بهشون میدیم 

که من نمیخوام این کار رو بکنم 

کسی اطلاع داره که مدرسه ها معرفی میکنن یا نه اونا مستقیم کسی رو معرفی نمیکنن؟

نمیخوام سراغ موسسه ها برم چون اعتماد ندارم

آقای قاضی بعضیا میخوان با ما باشن ولی زوده واسشون اینقد بالا باشن 😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو خود مدرسه به مدیر بگو

معرفی میکنن اخه؟ یکی از مدارس گفت نمیشه شما بخرید ما خودمون میدیم بهشون

من معلمم شاگرد دارم نیازمند اگر خواستی بده من میدم بهش برات عکس می فرستم

امام زمانت رو فراموش نکن🥲🥲🥲هرروز بهشون سلام بده🥲🥲برای ظهورشون دعا کن 🥲🥲السلام علیک یا اباصالح المهدی🫂🫂🫂سعی کن با ترک گناه خوشحالشون کنی☺️☺️☺️یاعلی❤️❤️مرگ بر امریکا مرگ بر انگلیس مرگ بر اسرائیل کودک کش🚶🕳️👈👉👇👆🧖⛷️😈😈😈نامه ای به همسر ایندم :سلام من اشپزی بلد نیستم از گشنگی میمیری بدبخت🤣🤚

به مدیر مدرسه بگو

معمولا بچه هایی هستن که مشکلات خانوادگی دارن جدا از بحث مالی. مدیر در جریان همش هست

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

مگر اینکه معلمی چیزی تو فامیلتون باسه ازش بپرس اونا بهتر میشناسن

من خودم یه اقایی از ساختمون افتاد فلج کامل شده ۳تا بچه دبستانی داره خونه هم ندارن

همیشه نذریامو میدم اونا

پول هم هیچ نمیدم فقط مواد غذایی میگیرم

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

منطقه کم برخوردار شهر 

معمولا سوپر های محلی از همه چی اطلاع دارن 

ازشون پرس وجو کن 

بعضی هام نسیه مواد غذایی میبرن از روی حساب دفتریشون مشخص میشه چه جور خانواده ای هستن ببین اگر فرزندی دارن میتونی کمک کنی .اجرکم عندالله 

هرگز با یک ادم نادان مجادله نکنید؛تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند...

برای بچه های یه روستای دور افتاده ای چیزی مهر ماه نفری یدونه کیف یا هرچی ببر اینجوری بهتره

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

خود مدرسه ببهشون میده ببلر بدهخ به مدیر

عزیزم میخوام خودم مستقیم با خانواده‌ اون بچه هم اشنا بشم تا بتونم تا جایی که بشه کمکشون کنم