2777
2789
عنوان

شوهرتون براتون نجنگه و بی حس باشه چیکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 894 بازدید | 75 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳۱ ابزار و یراق نیفروشه

زیاد فعلا نچسب بهش ایشون احتمالا ب غار خودش رفته فعلا بنظرم باهاش حرف نزن دعوام نکن بعد ی مدت خودش خوب میشه مردا هم غار تنهایی دارن اینو حدی میگما برای مدتی میرن توش یکم طول میکشه برگردن 

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
مردها این روزها خیلی تو فشارن گناه دارن شاید مشکل مالی داره از اوضاع کار و بارش خبر داری ؟

اره بدهکاری زیاد داره اینم بگم از ۶ ماه پیش باهام اینجوری شد کلا دیگه ازم سرد شد دیگه دوسم نداره فقط هم خونه هستیم 

بدهکاری داشت گفت طلاهاتو بفروش من ندادم چون میدونستم با این ووضاعش تا ۳ سال دیگه هم برام نمیخره 

خیلی ناراحت شد و اخرین بار که بهم گفت گفتم نه رفت بیرون ساعت ۱۲ ۳ شب برگشت خوابید صبح بهم گفت ازت انتظار نداشتم  

بعد از اون انگار منو ادم حساب نمیکنه اصلا بی حس بی حس انگار دلش شکست

خیانت میکنه؟

نه ولی گذشته اش خیلی کثیفه فهمیدم تو مجردیش تو سفر های که با دوستاش ترکیه و گرجستان رفت نزدیک ۳۰ ۴۰ تا دختره رابطه پولی یعنی جن سی داشتن خودش گفت توبه کرده و اصلا الانم با مجردیش ۱۰۰ تا ۰ فرق داره

نه ولی گذشته اش خیلی کثیفه فهمیدم تو مجردیش تو سفر های که با دوستاش ترکیه و گرجستان رفت نزدیک ۳۰ ۴۰ ...

ساده نباش

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”