2777
2789
عنوان

سرد شدن از شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 798 بازدید | 67 پست
فعلا که تصمیم گرفته حرف شما رو گوش بده عزیزم

وقتی حرف منو گوش میده که اون اقا با دمپایی تو حموم باهاش فرقی نداشته باشه 

نه اینکه باهاش عادی حرف بزنه و بگه و بخنده 

همچین شریک زندگی ای باید حسرت نگاه زنش به دلش بمونه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انسان اکثر اوقات هرچی میکشه از جهل خودشه دیدی با یکی دیگه اس رفتی بچه آوردی پس بی احترامی دیدن و توهین به شعور خودتو دوس داشتی واسه همین الان داری آزار میبینی این از بی عزت نفسی میاد

وقتی حرف منو گوش میده که اون اقا با دمپایی تو حموم باهاش فرقی نداشته باشه نه اینکه باهاش عادی حرف بز ...

عزمزمه شوهرم خیلی اهل تلافیه،مطمعنم اذیت میشم و بچه هامم اذیت میشن نمیخام بچه ها همیشه رابطه سرد من و باباشون رو ببینن مخصوصا یک پسرم خیلی وابسته منه.دلم براشون میسوزه،اینم قسمت من بود،دعام کن عزیزم

انسان اکثر اوقات هرچی میکشه از جهل خودشه دیدی با یکی دیگه اس رفتی بچه آوردی پس بی احترامی دیدن و توه ...

باهات موافقم،خاکنه هیچوقت تو شرایط من قرار نگیری خیلی سخته سر دو راهی موندن

استارتر با اجازه ت ی سوال مهم دارم میپرسم اینجا خودم شش تاپیک و زدم نمیتونم تاپیک بزنم

دوستان لطفاً جواب بدین 

اگه از کارت بانکی خرید اینترنتی کنیم(بدون اجازه شوهرم از کارتش خرید اینترنتی از باسلام کردم)

بعدا بریم بانک پرینت و اینا بگیرن مشخص میشه از چ سایت و ...ای خرید کردیم

مثلاً باسلام مشخص میشه؟

تو همراه بانکش گشت فقط نوشته بود خرید اینترنتی سامان کیش و کدم نوشته بود 

بانک اطلاعات کاملتری میده؟؟

می‌تونه بفهمه خرید از با سلامه؟؟

چرا یکی میگه مشخص میشه یکی میگه نه🤔

لطفاً جواب بدین خیلی حیاطیه اجرتون با خدا 

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 
عزیزم اگه میخوای بااین مرد ادامه بدی بیخیال اون زن شوبه خودت وزندگی برس وگرنه ازبین میریاخداکمکت کنه ...

بآید همینکار رو بکنم،نماز شب میخونم و این دوماه روضه و هیئت میرم تا مگر اینکه خدا بهم آرامش بده و حال دلمو خوب کنه برام دعا کن