2777
2789
عنوان

سرد شدن از شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 823 بازدید | 67 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا عزت نفستو اینقدر آوردی پایین که اجازه میدی راجع به اون زن صحبت کنه الان دخترخاله های من بودن شوه ...

عزمزمه شوهرم اصلا در موردش صحبت نمیکنه ولی مطمعنم شوهرم از من با اون زن خیلی حرف زده منظورم اینه،واینکه خودمم نمیخام براش عادی بشه که در موردش حرف بزنه من حتی اونو ندیدمش

دوستان چرا بهش میگین به شوهرت محل نزار

این خانم نمیخواد که جدا بشه 

تصمیم گرفته زندگی کنه

اگر محل نزاره زندگی به کام خودش و بچه هاش تلخ میشه 

اما با محبت و رسیدگی میتونه مرد رو جذب خونه و زندگیش کنه 

با احترام تاپیکتو ترک میکنم اعصابم خراب شد

فداتشم،اگه هر چی من میگم به خدااااا فقط برای حفظ زندگیمه چود میدونم شوهرم تلافی میکنه و اینکه خودم سر یه موضوعی کلا از رابطه باهاش بیزار شدم و بدم میاد 

دوستان چرا بهش میگین به شوهرت محل نزاراین خانم نمیخواد که جدا بشه تصمیم گرفته زندگی کنهاگر محل نزاره ...

عزیزم درسته میخام ادامه بدم ولی دیگه نمیخام به سمتش برم و اونم مشکلی با این موضوع نداره چون اون زنه هس که باهاش رابطه داشته باشه ولی از نظر صحبت و رسیدگی و کارای دیگه با هم هستیم ولی خودم شخصا کلا نسبت بهش سرد شدم و میخام ادامه بدم شاید درست بشه و اخلاقتو بهتر کنه چون آدم بداخلاقی هم هست

فداتشم،اگه هر چی من میگم به خدااااا فقط برای حفظ زندگیمه چود میدونم شوهرم تلافی میکنه و اینکه خودم س ...

آدمایی که نمی تونن حقشونو‌بگیرن‌ منو عصبی می کنن

گیرم فکر بچه هایی یا اصلا برا خرج زندگی و دو‌تا بچه بعد طلاق مشکل داری

ولی شما تاپیک زدی باهاش رابطه نداشته باشم؟یکی از تاپیکات زدی که همسرت مغروره تو باید اونو بغل کنی نااااز کنی😒

عزیزم درسته میخام ادامه بدم ولی دیگه نمیخام به سمتش برم و اونم مشکلی با این موضوع نداره چون اون زنه ...

فدات شم خودت بهتر می‌شناسیش

امیدوارم که مشکلت حل بشه 

خیلی مراقب روح و روانت باش آبجی گلم 

دوستان چرا بهش میگین به شوهرت محل نزاراین خانم نمیخواد که جدا بشه تصمیم گرفته زندگی کنهاگر محل نزاره ...

خآنم برو کسی که خیانت کرده اصلا کی باشه که زن بخواد خودشو به زحمت بندازه شما طرز حرف زدن استارتر نگاه کن تمام زندگیش همین ی زن بساز که نمی‌خواسته دعوا درست کنه آخر عاقبتش شده این اتفاقا مقابل این مردا نباید ساکت شد نباید محل سگم گذاشت وگرنه حارتر میشن

اسی به حرف این خانم گوش کن تاپیکتو ذخیره میکنم اخر سال میام ازت میپرسم ببینم تغییری ایجاد شده یا شوهرت همچنان خر مراد رو‌ سواره

آدمایی که نمی تونن حقشونو‌بگیرن‌ منو عصبی می کننگیرم فکر بچه هایی یا اصلا برا خرج زندگی و دو‌تا بچه ...

میگم شرایطم ازین بدتر نمیشه ولی میخام ادامه بدم همینکارو،دیگه سمتش نرم چرا باید همیشه من عذاب بکشم،اره عزیزم برای من برعکسه من همیشه نازمو کشیدم که اشتباه کردم

خآنم برو کسی که خیانت کرده اصلا کی باشه که زن بخواد خودشو به زحمت بندازه شما طرز حرف زدن استارتر نگا ...

آره عزیزم درست میگی 

اما ما توی شرایط اون نیستیم

شاید پشتوانه ای نداره

و دنیای بعد از طلاق براش بی رحم تر باشه

خودم به عنوان مادر دو تا بچه با اینکه استقلال مالی دارم اما باز طلاق برام ترسناک هست 

اسی به حرف این خانم گوش کن تاپیکتو ذخیره میکنم اخر سال میام ازت میپرسم ببینم تغییری ایجاد شده یا شوه ...

عزمزمه اون تا آخر عمرش خر مراد رو سواره،متاسفانه شوهرم خوبیای من رو نمیبینه،و همیشه میگه مگه چی برات کم گذاشتم.و اگه باهاش خوب باشی اونم خوبه،ولی عزیزم مشکل اینجاست که اگه من باهاش با محبت باشم و رابطه داشته باشم ولی باز هم دارم اذیت میشم و وسواس فکری دارم و عذاب میکشم و نمیتونم وجود اون زن رو قبول کنم.ولی تصمیم دارم باهاش خوب باشم و بگم و بخندم اونم به خاطر بچه ها نقش بازی کنم ولی دیگه باهاش رابطه نداشته باشم چون فکر اینکه تو بغل یکی دیگه هم هست عذابم میده و چندشم میشه