2777
2789
عنوان

سرد شدن از شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 785 بازدید | 67 پست
بآید همینکار رو بکنم،نماز شب میخونم و این دوماه روضه و هیئت میرم تا مگر اینکه خدا بهم آرامش بده و حا ...

واقعابرات ناراحت شدم من خودم آدمیم که شوهرم به یکی نگاه کنه دیوانه میشم ولی تونفرسوم روتوزندگیت پذیرفتی  خداانشالله به زندگیت وبه دلت آرامش‌ بده گلم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این مرد خیلی خودخواه و موذی هست  خدا نیاره برای کسی باید ابرو این جور مردا رو ببری و همون اول کولی بازی دربیاری از این زن های ساکت باشی که گریه کنی دهنت رو صاف میکنه 

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزمزمه شوهرم خیلی اهل تلافیه،مطمعنم اذیت میشم و بچه هامم اذیت میشن نمیخام بچه ها همیشه رابطه سرد من ...

چرا تو فداکاری کنی یه نفر نباید نقش بپذیره ادم بد به مرور همه میفهمن نمیخواد نقش بازی کنی خیلی خا هستن هیچ مشکلی ندارن کلا محبت کلامی و عاطفی ندارن لزومی نداره خودتو یه بازیگر کنی  که بچه هات چیزی رو نفهمن شوهرت خودش این زندگی رو ساخته نباید تو روش ماله بکشی

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام استارتر عزیز، جواب من به سوال شما اینه که اگه خود شوهرتون اومد و از شما رابطه خواست شما قبول کنید ولی اگه نه میخواد شما پیش قدم بشید، هرگز این کار رو نکنید، اما همیشه تو خونه به خودتون برسید ، خوب لباش بپوشی، یک آرایش ملایم و خوب داشته باش مرتب  و با نشاط جوری که ایشون پیش قدم بشه، اگه نیومد هم شما به رسیدگی و جوان موندن خودتون ادامه بدید به بچه هاتون فکر کنید هیچ وقت ، تاکید می‌کنم هیچ وقت اصلا در مورد اون زن نه ازش سوال کنید و نه حرفی بزنید، انگار که وجود نداره  وقتی عم و عصه بخوری خوب معلومه پیر میشی و زیباییت رو از دست میدی ، برای پیروزی در این جنگ به آرامش زیادی نیاز داری، صبور باش میدون اصلی مال تو هست پس نبازش، تو بانوی اول و ملکه این زندگی هستی 

سلام استارتر عزیز، جواب من به سوال شما اینه که اگه خود شوهرتون اومد و از شما رابطه خواست شما قبول کن ...

قربونت از همدردیت،برام خیلی دعا کن که بتونم همینکار رو بکنم ،چون تصمیم دارم که همینطوری بشم ولی خیلی اذیت میشم یه دفعه مثل افسرده ها میشم و ناراحتم و شوهرم هن میفهمه و اونم عصبانی میشه و بحث بالا میگیره،میگه تو نباید ناراحت باشی وقتی میام خونه،حالا کاریه که شده،فقط دعام کن که اون آرامش و صبوری رو هم داشته باشم