خانوما اگه تاپیک های قبلیمو بخونین متوجه میشین چی میگم
حالا خلاصه که من شوهرم چند ساله یه زنی رپ صیغه کرده و کسی هم به جز خانواده خودش خبر ندارن،من این چند سال خیلی عذاب کشیدم و دارم میکشم ولی بچه کوچیک دارم و به خاطر اونا دندون رو جیگر گذاشتم و تو این چند سال ببخشید میگم ولی رابطه زناشویی رو ادامه دادم اینم برای حفظ زندگیم و چون میترسیدم رابطمون بیشتر از پیش سرد بشه،ولی الان دو هفته ای میشه که هیچ رابطه ای باهاش ندارم چون هر چی فکر میکنم به وجود اون زن بیشتر ازین رابطه متنفر میشم و هیچ حسی ندارم و به خودش هم دلیلشو گفتم چون نمیتونم تو رو با یکی دیگه تصور کنم،شوهرم از اون ادماییایه که خیلی غرور داره و مطمعنم هیچ وقت پاپیش نمیزاره هر چند دیگه برام مهم نیست و منم نمیخام دیگه هیچ وقت باهاش رابطه داشته باشم بهش گفتم ما اگرچه زن و شوهر خوبی برای هم نبودیم ولی بیا پدر و مادر خوبی باشیم میگه عیب نداره برام مهم نیس،،لا خودم میگم با من رابطه نداشته باشه اون زن هس بره با همون زنیکه
حالا این سوالو با لین شرایط دارم که آیا ممکنه نداشتن رابطه،تو زندگیمون بیشتر ازین تاثیر بزاره و بیشتر ازین هم سرد بشیم یا که نه ادامه بدم و به سمتش نرم،اینم بگم فقط در این مورد میخام باهاش نباشم وگرنه از نظر صحبت و بیروت رفتن و این چیزا اوکی هستیم
خانومای متاهل جواب بدن تو این شرایط بودین یا نه