2777
2789
عنوان

سرد شدن از شوهر

785 بازدید | 67 پست

خانوما اگه تاپیک های قبلیمو بخونین متوجه میشین چی میگم

حالا خلاصه که من شوهرم چند ساله یه زنی رپ صیغه کرده و کسی هم به جز خانواده خودش خبر ندارن،من این چند سال خیلی عذاب کشیدم و دارم میکشم ولی بچه کوچیک دارم و به خاطر اونا دندون رو جیگر گذاشتم و تو این چند سال ببخشید میگم ولی رابطه زناشویی رو ادامه دادم اینم برای حفظ زندگیم و چون میترسیدم رابطمون بیشتر از پیش سرد بشه،ولی الان دو هفته ای میشه که هیچ رابطه ای باهاش ندارم چون هر چی فکر میکنم به وجود اون زن بیشتر ازین رابطه متنفر میشم و هیچ حسی ندارم و به خودش هم دلیلشو گفتم چون نمیتونم تو رو با یکی دیگه تصور کنم،شوهرم از اون ادماییایه که خیلی غرور داره و مطمعنم هیچ وقت پاپیش نمیزاره هر چند دیگه برام مهم نیست و منم نمیخام دیگه هیچ وقت باهاش رابطه داشته باشم بهش گفتم ما اگرچه زن و شوهر خوبی برای هم نبودیم ولی بیا پدر و مادر خوبی باشیم میگه عیب نداره برام مهم نیس،،لا خودم میگم با من رابطه نداشته باشه اون زن هس بره با همون زنیکه

حالا این سوالو با لین شرایط دارم که آیا ممکنه نداشتن رابطه،تو زندگیمون بیشتر ازین تاثیر بزاره و بیشتر ازین هم سرد بشیم یا که نه ادامه بدم و به سمتش نرم،اینم بگم فقط در این مورد میخام باهاش نباشم وگرنه از نظر صحبت و بیروت رفتن و این چیزا اوکی هستیم

خانومای متاهل جواب بدن تو این شرایط بودین یا نه

چرامردا همه اینجوری شدن🥲

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ... ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا با اون خانومه؟هیچ کاری نکردین؟دوسش داره یا صرفا رابطه؟چرا باهاش نرمال رفتار میکنید؟میدونم مادرین و فکر روحیه بچه هایین ولی شما تو این ظلم نقشی نداشتینکه شمام قربانی بودین

خدا بهت صبر بده 

🫂😢😭😭😭

چرا موافقت کردی که عادی بشه

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

چرا با اون خانومه؟هیچ کاری نکردین؟دوسش داره یا صرفا رابطه؟چرا باهاش نرمال رفتار میکنید؟میدونم مادرین ...

میگه دوسش دارم،چیکار میتونم بکنم،از آبروم ترسیدم.و گفتم درست میشه و به خاطر بچه ها بیخیال میشه ولی اشتباه فک کردم و الان شده ۶ سال که میگه تا آخر عمرم اونم هست

من که قبول نکردم عزیزم یجورایی مجبورم که تحمل کنم بهش هم گفتم فقط مجبورم به خاطر بچه ها

الهی خدا بهت صبر بده عزیز دلم

اما بسیار داری از خودگذشتگی میکنی واسه بچت

خودتو نابود میکنی

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍