2777
2789
عنوان

سرد شدن از شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 785 بازدید | 67 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بالای ۳۵ سالمه و من هیچی ازون نمیدونم ولی مطمعنم اون زنک از من و زندگیم و خانوادم همه چیو میدونه ...

چرا عزت نفستو اینقدر آوردی پایین که اجازه میدی راجع به اون زن صحبت کنه الان دخترخاله های من بودن شوهرشونو با شمشیر دوقطعه میکردن اونوق تو راحت نشستی راجع به اون زن حرف میزنه بهت توهین میکنه

میگه دوسش دارم،چیکار میتونم بکنم،از آبروم ترسیدم.و گفتم درست میشه و به خاطر بچه ها بیخیال میشه ولی ا ...

راستش نمیتونم درکت کنم از زندگیتم چیزی نمیدونم اینکه شاغلی؟خونوادت پشتتن؟اگر همسر من یه بار خیانت میکرد مثلا حالا چت یا رابطه بخاطر بچه نمیرفتم ولی دیگه ادم حسابش نمیکردم‌تو خونه 

اما اینکه علنا بگه صیغه کرده و میگه دوسش دارم جدا میشدم چرا پر روش میکنی؟

خواهران عزیزم من این چند سال روح و روانم نابود شد ولی چه میشه کرد به خاطر بچه هام و اینکه میدونم بعد ...

اخه حداقل تو‌خونه ادم حسابش نکن(حتی بخاطر بچه ها)نقش بازی نکن دیگه از یه جایی به بعد دست تو نیس 

وابستگی عاطفیتو قطع کن

نه فقط همین یکبار هست همینو از همون اول داره،و منم با وجودش باز بچه دار شدم گفتم شاید تمومش کنه ولی. ...

چقدر کارت زشت بوده که میدونستی و بچه دار شدی دیگه خودت تن دادی پس ول کن ادامه بده

نه فقط همین یکبار هست همینو از همون اول داره،و منم با وجودش باز بچه دار شدم گفتم شاید تمومش کنه ولی. ...

بچه نداشتی خیانت کرده بچه اوردی که بس کنه 

بچه اوردی ادامه داد حالام میگی بچه ها هستن نمی تونم جدا شم

اون مرد خوب میدونه داره با کی زندگی میکنه 

هر بلایی سرت میاره و نشستی با ابرو بچه هاشو بزرگ میکنی

شاید اصلا بچه ها رو‌به خودت بده فقط اونارو زنجیر پای تو کرده

نه،شوهرم خودش از ابروش میترسه و نمیخاد کسی بفهمه،البته از نظر من اینه،

الهی بمیرم برای دلت

خیلی برات ناراحتم 

اما متاسفانه کاری از دستم برنمیاد 

اگر قراره بمونی به سمت خودت جذبش کن نه اینکه دورش کنی