2777
2789
عنوان

کسی هست کمکم کنه خیلی دودلم

| مشاهده متن کامل بحث + 1399 بازدید | 57 پست
عزیزم برو بیمارستان صدر تو میدان ولیعصر تو گوگل بزنی شمارش میاد وقت تلفنی بگیر دکتر زنان بگو تو دفتر ...

به بیمارستان زنگ زدم اصلا جواب نمیدن نوبت زنان هم ندارن . شما مطمینی ازمایش غربالگری داره فردا حضوری برم؟؟

برا ارامشم یه صلوات میفرستی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به بیمارستان زنگ زدم اصلا جواب نمیدن نوبت زنان هم ندارن . شما مطمینی ازمایش غربالگری داره فردا حضوری ...

اره عزیزم داره برو بزار خودم زنگ بزنم ببینم اگه وقت داد واست میگیرم الان میام 

عزیزم کجایی چرا انلاین نمیشی 

02142614 این شمارشه من ز زدم شبا نوبت نمیده باز صبح واست ز میزنم یه دکتر فوق العاده هم داره منظر سلیمانی خانوم هستش اگه دوست نداری معطل شی برو مطبش وزیتش ۴۰تومنه تو دیباجی مطب داره برو اون معاینه ات کنه واسه غربالگری تو بیمارستان بهت نوبت میده رایگان 

اره عزیزم داره برو بزار خودم زنگ بزنم ببینم اگه وقت داد واست میگیرم الان میام 

امروز رفتم تو اینترنت نوشته بود هر دکتری ازمایش بنویسه چه داخل بیمارستان چه خارج قبول میکنن برا ازمایشگاه هم نوبت حضوری ۷ صبح باید برم

02142614 این شمارشه من ز زدم شبا نوبت نمیده باز صبح واست ز میزنم یه دکتر فوق العاده هم داره منظر سلی ...

حتما باید دکتر اونجا بنویسه اخه نوشته بو از بیرونم بنویسن قبول میکنن 

بنظرت اینی که نوشته هست . دیگه دکتر زنان نرم اخه زمانی برام نمونده تعطیلات میشه

آره پس دیگه دکتر زنلن نرو ولی واسه آزمایشگاه وقت نمیخواد راست میگه صبح دفترچه بیمه و آزمایشت و ببر ازت آزمایش بگیره