2777
2789
عنوان

کسی هست کمکم کنه خیلی دودلم

| مشاهده متن کامل بحث + 1399 بازدید | 57 پست
آره پس دیگه دکتر زنلن نرو ولی واسه آزمایشگاه وقت نمیخواد راست میگه صبح دفترچه بیمه و آزمایشت و ببر ا ...

ممنونم ازت لطف کردی درحقم و برام زمان گذاشتی امیدوارم بدخواسته هات برسی . انشالا مشکل منم فردا حل بشه

برا ارامشم یه صلوات میفرستی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم ازت لطف کردی درحقم و برام زمان گذاشتی امیدوارم بدخواسته هات برسی . انشالا مشکل منم فردا حل بش ...

انشالله که حل میشه استرس نداشته باش واسه نینی خوشگلت خوب نیست لطف چیه تو هم خواهر گل منی 

انشالله که حل میشه استرس نداشته باش واسه نینی خوشگلت خوب نیست لطف چیه تو هم خواهر گل منی 

سمت یافت ابادم . مسیر رو بلدم ولی از تنهایی رفتن میترسم اخه فشارم پاییه سرگیجه دارم همش . شما کسیو داشتی اونجا غربالگری بده خیلی نا امیدم

سمت یافت ابادم . مسیر رو بلدم ولی از تنهایی رفتن میترسم اخه فشارم پاییه سرگیجه دارم همش . شما کسیو د ...

عزیزم نه کسی رو نمیشناسم که اونجا آزمایش غربالگری داده باشه ولی میدونم همه چی داره اگه اونجا هم نداشت که ۹۸%داره همونجا نزدیکش یه بیمارستان محب یاس هست اونجا هم خیلی هزینه هاش پایینه اگه اونجا نداشت برو بیمارستان یاس الان آدرسش و واست میفرستم از بیمارستان صدر تا بیمارستان یاس ۵دقیقه راه هستش

عزیزم نه کسی رو نمیشناسم که اونجا آزمایش غربالگری داده باشه ولی میدونم همه چی داره اگه اونجا هم نداش ...

زحمت نکش عزیزم خودم از اینترنت میگیرم خیلی ممنونم ازت

ممنونم عزیزم ببخشید ب زحمت افتادب

این چه حرفیه آخه زحمت چی هر کار دیگه ای هم داشتی بگو اگه فردا هم مشکلی واست پیش اومد بگو من خونمون نزدیکه بیمارستانه امیدوارم همیشه خودت و نینیت و همسرت سالم و سلامت باشین و خدا بهتون برکت بده

سلام عزیزم خوبی چی شد آزمایشت و دادی؟

سلام صبح ازمایشگاه زنگ زدم گفتم نداریم دیگه نرفتم رفتم یه جاددیگه قیمت مناسب بود ازمایش دادم ۱۵۰ت. ممنون از پیگیریت