2777
2789
عنوان

کسی هست کمکم کنه خیلی دودلم

| مشاهده متن کامل بحث + 1399 بازدید | 57 پست
چرا نميري بيمارستان ميلاد همونجا هم زايمان كني زايمان هم مجاني

میلاد زنگ زدم گفته چون مرحله اول رو اینجا ندادی دوم رو نمیشه بیای. میلاد به ما خیلی دوره هرماه پیش دکتر رفتن برام خیلی سخته تهران تنهام کسیو ندارم مجبورم جا نزدیک پرونده داشته باشم . 

برا ارامشم یه صلوات میفرستی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلتون مياد بخاطر ٣٠٠ هزار تومان  بچه تون رو در معرض ريسك قرار بدين ؟

بنظرت اگه دلم میخواست انقد استرس داشتم و شب روز درحال عذاب بودم این مبلغ برام سخته 

اداره کل درمان سازمان بیمه تامین اجتماعی در استان تهران

خیابان کارگر شمالی،روبروی پارک لاله،ساختمان ٢۵۴

تلفن: ۶۶۴٢۵٢٨۴ نمابر: ۶۶٩٢٣٠٠٠-٠٢١

در صورتی که هر گونه سوالی در زمینه بیمه تامین اجتماعی دارید می توانید به رایگان در بیدبرگ مرجع سوالات بیمه مطرح نمایید تا از راهنمایی مشاوران متخصص بهره مند شوید.

❤️❤️

من که ۵.۶ سال پیش فقط مرحله اول رو رفتم دکتر گفت دیگه لازم نیست اما شما حتما با دکترت مشورت کن

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
اداره کل درمان سازمان بیمه تامین اجتماعی در استان تهران خیابان کارگر شمالی،روبروی پارک لاله،ساخت ...

ممنونم فردا حتما ز میزنم ببینم جایی هست ازاد نباشه

س و تلفن بیمارستان مریم

خیابان شوش غربی،روبروی ایستگاه مترو شوش

تلفن: ۵۵۵۶٢٧٠۵ نمابر: ۵۵۶٢٣٧٠١-٠٢١

آدرس و تلفن بیمارستان آیت اله کاشانی

بزرگراه بعثت،فلکه دوم خزانه بخارائی

تلفن: ۵-۵۵٠۶١١٣١ نمابر: ۵۵٠۶١١٣٧-٠٢١

آدرس و تلفن بیمارستان امام رضا (ع) اسلامشهر

اسلامشهر،شهرک سعیدیه،ابتدای بلوار سیفی

تلفن: ٢٢٢٩۶٠٠-٢٢٢٢٩٧٠٠-٢٢٢٢٩٨٠٠ نمابر: ٢٢٢١٠٩٩-٠٢٢٨

❤️❤️
چرا دارم تامین اجتمایی شما کجا رفتی من تهرانم

عزیزم برو بیمارستان صدر تو میدان ولیعصر تو گوگل بزنی شمارش میاد وقت تلفنی بگیر دکتر زنان بگو تو دفترچه همون آزمایش دکترت و بنویسه همونجا هم آزمایش بده هزار تومن هم نمیگیره با دفترچه کاملا رایگانه

عزیزم برو بیمارستان صدر تو میدان ولیعصر تو گوگل بزنی شمارش میاد وقت تلفنی بگیر دکتر زنان بگو تو دفتر ...

خیلی ممنونم حتما باید دکتر اونجا بزنه تو دفترچه .