2777
2789

خسته شدم 

تازه دوهفته نمیشه اومده خونم دوباره الان برگشته میگه چهارشنبه پنج شنبه میخوایم بیایم خونتون 

جدیدا یاد گرفته بچشو بهونه میکنه میگه پسرم کفته بریم خونه زن عمو 

من آخرین بار یادم نیست کی خونشون چایی خوردم حتی 

بخدا چندساله هیچکدوممونو خونش راه نمیده بدش میاد کسی بره خونش خودش همش تلپ میشه خونه ما 

دفعه ی پیش برگشت بعد اینهمه سال که اومده خورده گفت هفته ی بعد شام دعوتتون می‌کنم!!

الان میگه آخر هفته باز میایم خونتون!!! 

بعد شوهر کثافت من سر اینکه چرا جواب تلفن اینو نمیدم یه هفتست باهام قهره 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بزن بلاکش کن 

بزار شوهرت اصن ۱۰۰ سال قهر باشه ولی یکبار تمام قائله این خانومو تموم کن ....

شوهری که مهر طلبه و راحتی زنش اولویت نیست قهرش چه اهمیتی داره آخه 

زندگی قطعیت اندوه باری است که ....نه میتوانی تمامش کنی نه میتوانی ادامه بدهی ...

هی پیچوندم گفتم کجا میخواین برین؟؟! خونه ی فلانی؟؟ گفت نه بابا میگم میخوایم بیایم خونه ی شما! وای بخ ...

جوابشو نده اما به کسی ام نگو

مال من بعد کلی دعوا و بلاک کردنش

چن وقت بودازبلاک دراورده بودم

باهاش هنوز اوکی نبودم.باز اومده بود پی وی پیام میداد

منم بی اونکه بگم به کسی

بلاکش کردم

بعضی آدماواقعاسمی ان

خدا کافیست 

میگفتی عزیزماز اوندفعه که اونپمدید خونه روهنوز مرتب نکردم کلی کار دارم ایشالله دفعه یعد.یه کم جرات د ...

بابا ولم نمیکنه اون دفعه هم سه روز بهونه آوردم آخر بازم پاشد اومد 

بزن بلاکش کن بزار شوهرت اصن ۱۰۰ سال قهر باشه ولی یکبار تمام قائله این خانومو تموم کن ....شوهری که مه ...

از گوشی بلاکش کنم از زندگی واقعی چی 

گوشیو جواب نمیدم از حیاط داد میزنه صدا میکنه 

الان حیاط بودم دیدم شروع کرد به حرف زدن 

شوهر احمقم خونه ی پایینمونو مفت مفت داد بهشون دیگه تا آخر عمرم بدبخت شدم 

جوابشو نده اما به کسی ام نگومال من بعد کلی دعوا و بلاک کردنشچن وقت بودازبلاک دراورده بودمباهاش هنوز ...

طبقه پایینمونه 

گوشیو جواب نمیدم بخدا 

الان حیاط بودم دیدم صدا زد 

از گوشی بلاکش کنم از زندگی واقعی چی گوشیو جواب نمیدم از حیاط داد میزنه صدا میکنه الان حیاط بودم دیدم ...

بزار داد بزنه بگو لطفا از پایین داد نزن سر درد میشم .‌‌...وقتی شوهرت نیست تحویلشون مگیر چاییم نیار حتی براشون بگو سرم درد میکنه هر روز میگرنو بهانه کن .‌‌‌درم زد باز نکن بکو خواب بودم حموم بودم 

انقدر بهانه بیار تا پاش قطع بشع از خونت

زندگی قطعیت اندوه باری است که ....نه میتوانی تمامش کنی نه میتوانی ادامه بدهی ...

ببین خودش چکارکرد که نرفتید خونش؟ توام همونجورباش ولی به شوهرت حرفشو نزن ک حساس نشه بعدم بزارش توپرو ...

الان پسرم براش نذری برد یکی بهمون داده بود گفته بود به اونا هم بدیم 

باور میکنی در خونه رو باز نکرد؟؟؟؟ایفونو زد ولی در خونه رو باز نکرد گفت بذار رو پله ها کلید ندارم در قفله!!!