2777
2789
عنوان

چقدر اهل گذشت و بخشش

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 61 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر بخوام از صد در صد بگم ۲۰ درصد 

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

اگر بخوام از صد در صد بگم ۲۰ درصد

۲۰ ٪ اهل گذشت هستی؟ 

یعنی کسی بهت بدی کنه منتظر بخشش نباشه 

فرقی هم می‌کنه کی باشه یا این برای همس

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛

۲۰ ٪ اهل گذشت هستی؟ یعنی کسی بهت بدی کنه منتظر بخشش نباشه فرقی هم می‌کنه کی باشه یا این برای همس

بله شاید از اون ۲۰ درصد هم کمتر هیچ فرقی نداره شاید بخوام وانمود کنم باهاش اوکیم یه سلام علیک بکنم باهاش 

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

بله شاید از اون ۲۰ درصد هم کمتر هیچ فرقی نداره شاید بخوام وانمود کنم باهاش اوکیم یه سلام علیک بکنم ب ...

میتونم بپرسم متاهلی یا نه؟

میتونم بپرسم متاهلی یا نه؟

مجردم 

وای مگه میشه آدم اهل بخشش نباشه؟

اره من هستم واقعا چیزی به اسم بخشش تو وجودم نیست و کافیه با یه حرف کوچیک ناراحتم یکی کنه تا به خاک سیاه نشونمش ول کن نیستم حتی اگر اون ادم مادرم باشه 

من عاشق آدم برفیم میدونی چرا؟چون ظاهرو باطنش یکیه همش سفید سفیده...⛄
اره من هستم واقعا چیزی به اسم بخشش تو وجودم نیست و کافیه با یه حرف کوچیک ناراحتم یکی کنه تا به خاک س ...

چرا انقد خشن ، روح آدم با لطافت و مهربانی بیشتر اجینه تا خشونت ، 

چرا انقد خشن ، روح آدم با لطافت و مهربانی بیشتر اجینه تا خشونت ،

وای بریز دور توروخدا این حرفارو 

تو این دوره زمونه باید گرگ باشی و بدری نه که گوگولی باشی و انگشتت کنن 

بعدشم من ارزش خودمو لابد خیلی بالا میدونم که کوچکترین قصوری از سمت کسی واسم پذیرفته نیست و بخشش تو کارم نیست شما میخوای برو دست اونی که ناراحتت میکنه رو هم ببوس زندگی خودته

من عاشق آدم برفیم میدونی چرا؟چون ظاهرو باطنش یکیه همش سفید سفیده...⛄