2777
2789
عنوان

چقدر اهل گذشت و بخشش

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 61 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونی اخلاقم جوریکه دلتنگ او شخص نمیشم فقط گاهی افسوس خاطرات خوشم رو میخورم که میشد تکرار بشن البته ...

خوبه که همه رو براشون پلن های مختلف داری ، معمولا آدما برای همه یک رفتارو پیش میگیرن ،یعنی یا صفر یا یک هستن ، 

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛

@khodabatost‍ لطفاً نظر بده

سلام عزیزم 

جونم برات بگه که 

بستگی داره اون فرد چقدر برام مهم باشه ، آیا دوسش دارم یا نه قدیم این بودم که اگه محبتی نسبت به اون آدم داشتهم میبخشیدم ولی غیر اون نه 

یه چیزی بگم شاید این قسمته من اینجام 

من قبلا گذشت نداشتم رو بقیه 

یه روز دعا کردم و معامله با خدا 

که اگر فلان حاجتمو بدی از روزی که به دنیا اومدی هر کسی که حقی از من گرفته   حلال میکنم 

من معحزه دیدم از خدا   الان که به نبخشیدن فکر میکنم 

چون معجزشو دیدم   به خاطر خدا همون لحظه میبخشم 

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗

سلام عزیزم جونم برات بگه که بستگی داره اون فرد چقدر برام مهم باشه ، آیا دوسش دارم یا نه قدیم این بود ...

ممنون که اومدی 

نظرت سازنده خوب بود 

خوبه که همه رو براشون پلن های مختلف داری ، معمولا آدما برای همه یک رفتارو پیش میگیرن ،یعنی یا صفر یا ...

من دنیا رو سفید یا سیاه صفر یا صد نمیبینم همه آدما خوبی و بدی رو باهم دارن هیچکسی مطلقا بد یا صد درصد خوب نیست ولی گاهی  خودمون و گاهی تصمیم خودشونه که چجوری باهامون رفتار کنن 

به این نتیجه رسیدم هرچقدر نقش یک شخص توی زندگیم پررنگ تر و مهم تره باید رابطم باهاش سالم تر و شفاف تر باشه 

و تازگیا فهمیدم آدما مقطعی وارد زندگیم میشن نباید بهشون دل ببندم فقط باید از بودنشون درسی که باید بگیرم رو بگیرم و بذارم برن . اینجوری از سردی و رفتن کسی دلخور نمیشم 

باورم اینه آدم سالم زخم نمیزنه آدم زخم خورده با روح بیماره که آسیب میرسونه 

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘
من دنیا رو سفید یا سیاه صفر یا صد نمیبینم همه آدما خوبی و بدی رو باهم دارن هیچکسی مطلقا بد یا صد درص ...

دقیقا ، منم خودم سعی کردم و میکنم دلبسته کسی نباشم چون با رفتنشون ، غم برامون میاره

دقیقا ، منم خودم سعی کردم و میکنم دلبسته کسی نباشم چون با رفتنشون ، غم برامون میاره

تو هم ببخش اگه از کسی ناراحتی

دقت کن ک طرف مقابلت کی هست ک تنهات نمیزاره که ناراحت بشی

تو هم ببخش اگه از کسی ناراحتیدقت کن ک طرف مقابلت کی هست ک تنهات نمیزاره که ناراحت بشی

طرف مقابلم اگر خانوادم باشه همیشه گذشت کردم و فقط بهشون میگم که بخاطر این عملکردتون دلخور شدم اما در مورد دیگران به نوع دلخوریم ، مربوط میشه، 

خوشبختانه اخلاق خوبی دارم و خوش برخوردم بخاطر همین تنها نمی‌مونم ، از آدم لجباز که یکدنده بازی در بیاره متنفرم  

اگر از خط قرمزم عبور کرده باشه، ازش ناراحت میشم شاید تا یه مدتم ذهنیت خوبی ازش نداشته باشم ولی در نه ...

منم اگه ندونه خط قرمزم بوده ، و اذیت شدم می‌بخشم ،