2777
2789
عنوان

حقوق یا حسابداری ❓❓❓❓❓

296 بازدید | 46 پست

شما باشید برای انتخاب رشته کدومو انتخاب میکردید ؟ 

من هدفم فرهنگیانه ولی خب شهرمون ظرفیتش ب شدت کمه میخوام اگه نشد یا حقوق بخونم یا حسابداری 

حقوق بخونم دیگه کامل ادامه میدم ک وکیل شم

تو اقوام ما حسابداری ب چشم نمیاد ولی ب طرف بگی وکیلم خیلی دهن پر کنه و... 

بعضیا میگید طبق علاقت برو ولی نمیشه من نمیدونم ب کدومشون علاقه دارم ولی خب هم حسابداری بنظرم خوبه هم وکیل شدن 

کاری ب علاقه ندارم چون آشنایی ندارم

میخوام منطقی فکر کنم ب بازار کار و تنش هایی ک دارن 

از ی طرف میگم حسابداری بهتره راحت تر جذب بازار کار میشم ولی خیلیا میگن شغلیه ک پر از استرسه 

ی طرفم میگم وکیل شم ولی میدونم راه طولانی در پیش دارم تا آزمون وکالت قبول شم و.. ولی دهن پر کنه بعضیام ک میگید درساش خشک و سنگینه میترسم نتونم 

بعدش باید دنبال ی دفتر باشم و... اما حسابداری میزم ی جا استخدام میشم چ دولتی با استخدام چ خصوصی 

وکیل طلاق میگم بهتره تنشش شاید کمتر باشه از جنایی و.... امنیت ندارن

حالا موندم میشه اگه اطرافتون کسی هست یا خودتون تجربه ای چیزی دارید راهنماییم کنید🙏💙

نظرسنجی

فقط 43 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حسابداری الان بازار کارش خوبه و زودتر به بازار کار میرسه حقوق سخته ولی اگه به بازار کار برسه پر درآم ...

آره دقیقا درسته 

امکانشم هست از پس سختیش بر نیام و ب بازار کار نرسم 

شما بودید کدومو انتخاب میکردید؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

جواب نهایی فرهنگیان اومده قبول شدی؟

انتخاب رشته فرهنگیان انجام ندادم از اول مجاز هم شدم ولی میدونستم نمیشه از کل شهرمون دو نفر دعوت ب مصاحبه شدن

پشت نشستم ک بخونم پارسال نخوندم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آره دقیقا درسته امکانشم هست از پس سختیش بر نیام و ب بازار کار نرسم شما بودید کدومو انتخاب میکردید؟

اون موقع من حسابداری انتخاب میکردم چون نیاز زیاده و حتی در دوران دانشجویی هم میتونید کار کنید

ان شاءالله روانشناس آینده👩‍💼

اون موقع من حسابداری انتخاب میکردم چون نیاز زیاده و حتی در دوران دانشجویی هم میتونید کار کنید

مرسی عزیزم ❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انتخاب رشته فرهنگیان انجام ندادم از اول مجاز هم شدم ولی میدونستم نمیشه از کل شهرمون دو نفر دعوت ب مص ...

ای کاش انتحاب رشته میکردی شانستو می‌میسنجیدی 🥺😔

ای کاش انتحاب رشته میکردی شانستو می‌میسنجیدی 🥺😔

ترازم پایین بود 

شهرستانیم خیلی کم میگیره یکی از دوستام با تراز ۸ هزار دعوت ب مصاحبه نشد من ک ۶ بودم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اول علاقه 

حسابداری زودتر به درآمد میرسی 

حقوق رشته سنگینی هست و نیاز داره به همت و تلاش زیاد 

دیرتر هم به درآمد میرسی

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان) 

انتخاب رشته ها تموم شدن رفتن خیلی وقته نتایج هم اومد

آره میدونم

من برای سال بعد دارم میگم 

امضام و تیکر برای کنکور زدم 😂

پشت نشستم پارسال واقعیتش آزمایشی رفتم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اول علاقه حسابداری زودتر به درآمد میرسی حقوق رشته سنگینی هست و نیاز داره به همت و تلاش زیاد دیرتر هم ...

بنظرم همون حسابداری بهتره 💜

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ترازم پایین بود شهرستانیم خیلی کم میگیره یکی از دوستام با تراز ۸ هزار دعوت ب مصاحبه نشد من ک ۶ بودم

هعیی

من ۶۴۰۰ بودم 

۶۰۰ تا دیگه زیااد میبودم قبول میشدم