2777
2789
عنوان

حقوق یا حسابداری ❓❓❓❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 46 پست
بنظرم همون حسابداری بهتره 💜

برو دنبال علاقه 

علاقه باشه موفقیت هم هست

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان) 

هعییمن ۶۴۰۰ بودم ۶۰۰ تا دیگه زیااد میبودم قبول میشدم

یعنی شما با ۷ هزار قبول میشید ؟ 

جدی خیلی خوبه قدر بدووون یکم تلاش کنی ب ۷ هزار میرسی 

ما شهرستانیم ظرفیت افتضاحه باید ترازم ۹ هزار بیاد ک دعوت ب مصاحبه بشم 

دوستم با تراز ۸ دعوت نشد 

بنظرم بخون راحت قبول میشی من شرایطم بده واسه این دارم ب رشته های دیگه فکر میکنم

فقط 43 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو دنبال علاقه علاقه باشه موفقیت هم هست

نمیتونم بفهمم ب کدومش علاقه دارم 😂 شاید مسخره کنید ولی واقعا نمیدونم چون من تا توی جو شغلیش قرار نگیرم نمیتونم بگم دوسش دارم یا ن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

یعنی شما با ۷ هزار قبول میشید ؟ جدی خیلی خوبه قدر بدووون یکم تلاش کنی ب ۷ هزار میرسی ما شهرستانیم ظر ...

با ۷هزار دعوت میشن ولی ترازهای بالاتر رو برمیدارن

حال ندارم اعصابم ندارم ظرفیت های سال بعد از این کمتره

ان شاءالله روانشناس آینده👩‍💼

نمیتونم بفهمم ب کدومش علاقه دارم 😂 شاید مسخره کنید ولی واقعا نمیدونم چون من تا توی جو شغلیش قرار نگ ...

نه بابا چرا مسخره کنیم خود ما هم تو این دوران بودیم بالاخره

راجبشون تحقیق کن 

چارت درسی رو دانلود کن 

تو یوتیوب کلی ویدیو راجب این رشته ها هست 

از هوش مصنوعی کمک بخواه

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان) 

به شدت حقوقو دوست دارم خانوادم زورم کردن تا پزشکی قبول نشم هیچ جا نمیتونم برم باتشکر

هعی چ بدددد باهاشون حرف بزن قانعشون کن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

با ۷هزار دعوت میشن ولی ترازهای بالاتر رو برمیدارنحال ندارم اعصابم ندارم ظرفیت های سال بعد از این کمت ...

حق داری خواهر 💔

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حسابداری درآمدش به مراتب بالاتره

جدی ؟؟ مثلا سابقه کار بیشتر بشه حقوق تا چند میلیون هم میره؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه بابا چرا مسخره کنیم خود ما هم تو این دوران بودیم بالاخرهراجبشون تحقیق کن چارت درسی رو دانلود کن ت ...

مرسی گلم😍🌹

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببخشید ی سوال حسابداری از هر رشته راحت میشه آورد؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکوره😉مسیرِ سخت، مقصدِ قشنگ!💪کنکور ریاضی، بزودی ۱۱ تیر ۱۴۰۵ منتظر باش!😎 میشه برای پدربزرگم فاتحه بخونی🙏🏻😥خدایا خودت کمک کن توی درسام موفق بشم و به آرزوهای خوبی که دارم برسم و بتونم برای خانوادم افتخار باشم و سربلندشون کنم🤲🏻🤲🏻 میشه حالا که لطف کردی امضامو خوندی❤❤برام صلوات بفرستی و دعام کنی🙏🏻🙏🏻

دارم حسابداری میخونم راضی ام

جدیییی چ خوب شد تاپیکم اومدی 

دریاش چطوره سخته؟ 

ریاضی و زبانش در چ حده ؟؟ 

میشه یکم برام از رشتت بگی بیشتر آشنا شم باهاش 

1
5
10
15
20
25
30
35
40