2777
2789
عنوان

بچها میاین به منی که ب خودکشی فکرمیکنم کمک کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1592 بازدید | 227 پست
عزیزم انشاءالله به زودی تاپیک بارداریت رو بزنی❤️🌸

مرسی  گلم قربون دعای قشنگت سلامت باشه تنت منم برات حمد خوندم

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درکت میکنم از اعماق وجووووودم من دوتا سقط داشتم بی علت و ایست قلبی...دیگه بعد چهار سال باردارم نمیشم ...

مرسی عشقم آن شالله خودتم مادرشی  برات حمد میخونم بچه داری؟

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

مرسی گلم قربون دعای قشنگت سلامت باشه تنت منم برات حمد خوندم

مرسی عزیزم❤️

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

برات دعا میکنم عزبزم ان شا الله به زودی بچه دار بشی.

چله برداشتم.چله چهل شهدا ....خیلی حاجت روایی داره

تو تاپیکمم هست

برات دعا میکنم خیلی

ولی خواهر شوهر منم پنج شش تا سقط داشت.بی علت

هرجا دکتر رفت علت معلومی نداشت.تمام ازمایشاتش سالم بود.حتی خارج از کشورم فرستاد.منتها جنینها ب علت نامعلومی سقط میشدن

اخرین سقطش جنین پنج ماهه بود

ولی بالاخره بعد سیزده سال خدا بهش ی پسر داد.

خاستم بگم ناامید نباش.ان شا الله به حق علی اصغر خدا بهت ی نی نی خوشگل میده.

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
برات ایت الکرسی میخونم ترو خدا دیگه حتی بش فکرم نکن خدا به وقتش به بچه صالح و سالم بن میده خدا لعنت ...

خیلی قلبم شکسته همش خوابای درسشون میبنم بخدا😭صبحت ک پامیشم میگم کاش خودمم بکشم راحت شم دلم براخانوادم میسوزه پشیمون میشم

برات دعا میکنم عزبزم ان شا الله به زودی بچه دار بشی.چله برداشتم.چله چهل شهدا ....خیلی حاجت روایی دار ...

واقعا؟دلگرم شدم چند ساله بود باردارشد و بچش موند

واقعا؟دلگرم شدم چند ساله بود باردارشد و بچش موند

38 بود باردار شد.

الان پسرش هشت سالشه

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
دکتر لیلا تبریزیان

مرسی اگ بارداشم تا آخر عمر دعات میکنم

38 بود باردار شد.الان پسرش هشت سالشه

ماشالله طبیعی یا ای وی اف؟

خیلی قلبم شکسته همش خوابای درسشون میبنم بخدا😭صبحت ک پامیشم میگم کاش خودمم بکشم راحت شم دلم براخانوا ...

دورت بگردم چرا حرفهای آدمهای بی ارزش برات مهمه باور کن هیچ کار خدا بی حکمت نی فدات شم خدا ازشون نگذره که اینجوری ناراحتت کردن لعنت بهشون 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

عزیزم منم یه دوستام خیلی سقط کرد بهترین دکترا رفت تا اینکه یه دکتر بهش گفت باید انقد سقط کنی تا یکیش بمونه بعدش دختردار شد بعد از دخترش دوباره سقط کرده 

گفته بود هیچ کدومتون مشکل ندارید فقط تخمک و اسپرمتون بهم نمیخورن 

اصلا ناامید نباش نذر کن اگه دختر شد رقیه بزاری اگه پسر محمد

دکتر سهیلا عارفی تهران هست برای سقط مکرر میرن پیشش

سوره انشقاق برای حفظ جنین هست هر وقت حامله شدی تا ۴۰ روز بخون 

اللهم صل علی محمد و آل محمد.‌تودنماز شبم برات دعا میکنم گلم مشکلت حل شه

فدات خواهری  آن شالله خدا بهت سلامتی و خوشی بده منم برات حمد خوندم

دورت بگردم چرا حرفهای آدمهای بی ارزش برات مهمه باور کن هیچ کار خدا بی حکمت نی فدات شم خدا ازشون نگذر ...

توروخدا درحقم دعا کن بخدا خیلی حالم بده تا یک شب گریه میکنم

ماشالله طبیعی یا ای وی اف؟

طبیعی

اصلن میگف فکرمم دیگه به بچه نبوده.

چون شوهرم گفته دیگه بسه ول کن نمیخاد...

ولی خدا براشون خاسته بود.

ی خانومی هم همسایه مامانم هست

بعد 20سال با ای وی اف باردار شد.ی ماه دیگم زایمانشه.

ان شا الله شما هم ب زودی مامان میشی