2777
2789
عنوان

بچها میاین به منی که ب خودکشی فکرمیکنم کمک کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1580 بازدید | 227 پست
خدا کمکت کنه در ضمن میخوای پر بازدید بشی شوهرت باید خیانت کنه

دورت بگردم باچشمای خیس خنده آوردی رو لبم خداشادت کنه برای حل مشکلت حمد میخونم خدا عزیزانتو حفظ کنه برات

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

با خودت یه دونه از این چشم نظر ها بزار منم برات ۱۲ تا صلوات میفرستم

یعنی تاثیر داره؟بندازم گردنم؟

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برات ایت الکرسی میخونم ترو خدا دیگه حتی بش فکرم نکن خدا به وقتش به بچه صالح و سالم بن میده خدا لعنت کنه آدمهای دورتو ک به اینجا رسوندنت

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
ن شهر دیگم امکان داره غیرحضوری کاری کنه یعنی برای سقط مکرر درمان داره؟برات حمد خوندم

شماره شون از نت پیدا کن گمان کنم در ایتا هم ویزیت میکنن 

من خودم یعد سقط رفتم پیش ایشون

من بعد سقط یه حس خلا در کمرم داشتم هر چی دارو دکتر خودمم میخوردم انگار بی فایده بود ایشون بهم سویق نخود و عسل و سیاعدانه و .. داد خوردم خوب شدم 

بنظرم من دکتر حاذق و باتجربه اییه

عزیزم همیشه برات دعا میکنمان شالله به زودی مادر شدنت ببینمتوکلت به خدا باشه نا امید نشو

قربونت برم ممنونم اژدهای خوبت سلامتی وخوشی مهمون خونت بشه برات حمد میخونم عزیز

برات صلوات میفرستم 

درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨ لطف کنید با دلهای پاکتون برام دعا کنید 🌹🌹                      

شماره شون از نت پیدا کن گمان کنم در ایتا هم ویزیت میکنن من خودم یعد سقط رفتم پیش ایشونمن بعد سقط یه ...

ممنونم اسمش چی بود

عزیزم انشاءالله به زودی تاپیک بارداریت رو بزنی❤️🌸

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

برات صلوات میفرستم

فدای دل پاکت آن شالله آرزوهات برآورده شن حمد میخونم برات

برات صلوات فرستادم ان شاالله به زودی نی نی سالم و صالح بغل کنی

مرسی عزیزدلم  مممنونم ازت خدا بهتون سلامتی بده برات حمد میخونم

عزیزم انشاءالله به زودی تاپیک بارداریت رو بزنی❤️🌸

انشاالله از آقا امام زمان خواستم هوای این خانوم گل رو داشته باشه 🙏🏻☺️

اِلا بِذِکْرِ الله تَطْمَعِنَ الْقُلوب️ 🙏✨🌷

انشاالله از آقا امام زمان خواستم هوای این خانوم گل رو داشته باشه 🙏🏻☺️

ممنون از شما عزیزم❤️🌸

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.