2777
2789
عنوان

بچها میاین به منی که ب خودکشی فکرمیکنم کمک کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1596 بازدید | 227 پست
عزیزم منم یه دوستام خیلی سقط کرد بهترین دکترا رفت تا اینکه یه دکتر بهش گفت باید انقد سقط کنی تا یکیش ...

چشم مرسی عزیزم ک برام وقت گذاشتی خدا مشکلتو حل کنه برات حمد خوندم خاهری

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

منم نمیشم 🥲

بچه داار چند وقت اقدام کردی

تو مرا آزردی ‌. که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های  در خفقان  وفریاد در سکوتم  میدیدی بهم بد نمیکردی)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

طبیعیاصلن میگف فکرمم دیگه به بچه نبوده.چون شوهرم گفته دیگه بسه ول کن نمیخاد...ولی خدا براشون خاسته ب ...

مرسی از حرفات قشنگم خیلی خوشحالم کردی تا ۱۴روز برات سوره شمس میخونم خدا خوشحالت کنخ

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

من برات دعا میکنم هرچی به صلاحت همون بشه

مرسی عزیزم منم برات حمد خوندم

توروخدا درحقم دعا کن بخدا خیلی حالم بده تا یک شب گریه میکنم

برات دعا میکنم اگه لایق باشم شما هم قول بده بخاطر ۴تا آدم بی ارزش خودتو ناراحت نکنی🫂

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
انشالله هرچه زودتر دامنت سبز شه 💚💚

مرسی عزیزم برات حمد میخونم 

مرسی از حرفات قشنگم خیلی خوشحالم کردی تا ۱۴روز برات سوره شمس میخونم خدا خوشحالت کنخ

ممنون گلم.لطف داری🍀

منم برات دعا میکنم.الهی حضرت علی اصغر با دستهای کوچیکش گره های زندگیتو باز کنه، حاجت روابشی...

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
برات دعا میکنم اگه لایق باشم شما هم قول بده بخاطر ۴تا آدم بی ارزش خودتو ناراحت نکنی🫂

مرسی چشم خدا شادت کنه مشکلاتتان حل شه برات حمد خوندم

ممنون گلم.لطف داری🍀منم برات دعا میکنم.الهی حضرت علی اصغر با دستهای کوچیکش گره های زندگیتو باز کنه، ...

مرسی گلم خدا ازدهنت بشنوه

خودکشی کنی که چی بشه کم این دنیا زجر کشیدیم بریم اون ور هم زجر بکشیم؟بزار خودش تموم بشه بره گمشه

کاش تموم می‌شد کاش 

برای حل مشکلت حمدمیخونم

پر بازدید بشی ک چی بشه؟ سطح دغدغه مردمو توروخدا

ک مادرشم ان شالله هیچوقت درک نکنی ک چقد زجر اوره برای مشکلت حمد میخونم

برات حمد و ایه الکرسی میخونم عزیزم بچه دار میشی هر روز صدقه بده و ایه الکرسی بخون خودت و بچه ات در ا ...

چشم عزیز چندسالته بچه داری؟