2777
2789
عنوان

بچها میاین به منی که ب خودکشی فکرمیکنم کمک کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1582 بازدید | 227 پست
من قبل حاملگیم با شوهرم رفتم فوق تخصص خون چون آهن بدنم از 4 بالاتر نمیره زخیره آهنم خیلی کمه دکتر به ...

توکل بخدا من کمبود هیچ ویتامینی ندارم ژنیتکم سالمه غلظت خون ندارم بیماری ایمنی ندارم هیچییییی اما فک کنم خدانمیخاد😭😭😭

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

خواهش میکنم عزیزم نگران و ناامید نباش خدا بزرگهممنون از لطفت گلم💕

قربونت گلکم

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توکل بخدا من کمبود هیچ ویتامینی ندارم ژنیتکم سالمه غلظت خون ندارم بیماری ایمنی ندارم هیچییییی اما فک ...

نه ناامید نشو..با امیده که زنده ایم ..کسایی هستن که اصلا باردارم نمیشن ..به نظر من باید تو بهترین شرایط روحی و جسمی و بیخیال بچه و دنیا اقدام بکنی اون موقع خدا خودش غافلگیرمون میکنه اگه قسمتمونه انشاءالله 

من درگیر باید و نباید شدم ..آدمارو خواستم رعایت کنم ..حل شده بودم تو طبیعت دورم ..حالا برمیگردم به حقیقت خودم
نه ناامید نشو..با امیده که زنده ایم ..کسایی هستن که اصلا باردارم نمیشن ..به نظر من باید تو بهترین شر ...

آن شالله سال بعد بیای بگی بچه تو بغلت خوابیده چن سالتهج

خدا کمکتون بکنه انشالله

ممنونم ازت  برات حمد میخونم گلم

ایشالا خواسته دلت با حکمت خدا یکی باشه

ممنونم براحل مشکلت حمد میخونم

برات حمد خوندم عزیزم انشاله حاجت رواشین 🌹 🙏 ❤️

فداتشمنم برات میخونم

کدوم شهری بیا اصفهان برو پیش دکتر مریم ناظمی حامله میشی دکتر خیلی خوبیه

اخه آن متخصص سرطان رحمه

واست نذر کردم باردار شدی بهم بگو هر ۳ ماه واست نذری میدم تا بدنیا بیاد

خدا در رحمتشو به روت باز میکنه توکل کن بهش 

انشالله خوشبخت و خوشحال باشی

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
واست نذر کردم باردار شدی بهم بگو هر ۳ ماه واست نذری میدم تا بدنیا بیادخدا در رحمتشو به روت باز میکنه ...

قربونت برم قشنگم ان شالله توام دکتر شی با افتخار بگم یه خاله داری دکتره هرشب برای دکتر شدنت دعامیکنم اسمت چیه