2777
2789
عنوان

بچها میاین به منی که ب خودکشی فکرمیکنم کمک کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1587 بازدید | 227 پست
انشالله که بچه دار بشی ولی نشدی فداسرت به خدا قسم اونقدر موضوع مهمی نیست اینجوری داری خودتو اذیت میک ...

فداتشم چشم برای حل مشکلاتت حمد میخونم

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

میدونم پریشونیمیدونم حالت خوب نیستولی این راهش نیست صبر کن مگه از فردای خودت خبر داری؟ مگه میدونی چی ...

فداتشم مهربون مرسی بابت دلگرمست خداوند بهت شادی بده برای حل مشکلاتت حمد میخونم

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برات ۷ بار سوره حمد می خونم امیدت به رحمت خداباشه

قربون دل مهربونی منم برای حل مشکلت حمد میخونم

از ته قلبم برات ارزو میکنم بزودی و بسلامتی مادر بشیولی اینو بدون حتی پشت سر منی ک زود بچه اوردم هم ح ...

مرسی عزیزم بخدا حالمو روزگارم خوش نیست چ کنم 

چرا سقط میشن..منم سقط کردم تازگیا

همه ازکایشارو‌دادم علت نداره

همه ازکایشارو‌دادم علت نداره

شاید رحمت نمیتونه نگه داره ‌‌...مشکل رحم و لانه گزینیه ..الان تو انگلیس میگن راه درمانشو پیدا کردن 

من درگیر باید و نباید شدم ..آدمارو خواستم رعایت کنم ..حل شده بودم تو طبیعت دورم ..حالا برمیگردم به حقیقت خودم
شاید رحمت نمیتونه نگه داره ‌‌...مشکل رحم و لانه گزینیه ..الان تو انگلیس میگن راه درمانشو پیدا کردن

ن عزیزم تا مرحله قلبم میره آخرش با قرص سقط میشه دکتر گفت اگ مشکل از رحمت بود خودش پس مینداخت مشکل ما ژنتیکه بی علته قلب یهو نمیزنه

شاید رحمت نمیتونه نگه داره ‌‌...مشکل رحم و لانه گزینیه ..الان تو انگلیس میگن راه درمانشو پیدا کردن

گفت انقد باید بیاری آخر یکیش سالم بود بمونه

عزیزم من براتون دعا میکنم اما چرا وقتی توی افسردگی و ناراحتی غرق هستید پای یه بچه رو وسط میکشید؟این ...

من بعد سقطام افسرده شدم گلم ازحرفای بقیه 

ن عزیزم تا مرحله قلبم میره آخرش با قرص سقط میشه دکتر گفت اگ مشکل از رحمت بود خودش پس مینداخت مشکل ما ...

واسه منم قلبش نزد با قرصم سقط نشد کورتاژ کردم گقتن نطفه مشکل داشته حتما 

من درگیر باید و نباید شدم ..آدمارو خواستم رعایت کنم ..حل شده بودم تو طبیعت دورم ..حالا برمیگردم به حقیقت خودم
واسه منم قلبش نزد با قرصم سقط نشد کورتاژ کردم گقتن نطفه مشکل داشته حتما

دقیقا 

گفت انقد باید بیاری آخر یکیش سالم بود بمونه

من قبل حاملگیم با شوهرم رفتم فوق تخصص خون چون آهن بدنم از 4 بالاتر نمیره زخیره آهنم خیلی کمه دکتر بهم میگفت باردار میشی اما سقط میشن چون سیمان نداری بره بالا ولی بیار خوبه ژن های ضعیف دفع میشن ولله من توش موندم باردارم شدم سقط شد گفتم حتما مقصر کمخونیه منه ‌‌..اما دیدم کمخونای شدیدشم بارداری سالمی داشتن