سلام دوستان میخوام تغییر رشته بدم از تجربی برم یه رشته دیگه شما بگین برم چ رشته ای که هم آسون باشه هم راحت به درامد برسم و درامد خوبی داشته باشه نمیخوام مدرک الکی جمع کنم میخوام برم سر کاررر دوست دارم وقتی دیپلممو گرفتم شاغل باشم نه اینکه تو خونه بشینم و میخوام راحت باشه
واسه رسیدن به عشقم برام یه صلوات میفرستی ؟ لطفا ♥️🥺
متاسفانه دیپلم خیلی مدرک بالایی نیست برای شاغل شدن
تو نظری که انسانی و ریاضی هم هستن
هنرستان هم انگاری رشتههای خوبی داره
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خوشحال میشم پیج خیاطی منو فالو کنید .khayati _tk بهت کمک میکنم به بهترین و ساده ترین شکل خیاط بشی کافیه تو اینستاگرام فالوم کنی ..ــــــ khayati _tk,,, خیاطی tk
حوصله الگو کشیدن و دوختن و شکافتن برای چندین بار رو داری؟
خوشحال میشم پیج خیاطی منو فالو کنید .khayati _tk بهت کمک میکنم به بهترین و ساده ترین شکل خیاط بشی کافیه تو اینستاگرام فالوم کنی ..ــــــ khayati _tk,,, خیاطی tk
اگر ذوست داری و پشتکار و علاقه داری بازار کار خوبی داره
عه ممنونم از راهنماییت ی رشته دیگم ک خیلی دوست دارم معارف اسلامیه پیگیر شدم ببینم جا هست برم اونجا د ...
انشاالله بهترینا واست رقم بخوره