2777
2789
عنوان

تازه عروسم مهمون قراره برام بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1470 بازدید | 82 پست

شام زرشک پلو با مرغ و قرمه سبزی،درست کن

یا باقالی پلو با گوشت بین اینا

سالاد اندونزی درست کن با ژله و زیتون وترشی

دوغ و دلستر و نوشابه 

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱

شام حداقل ۲ الی ۳ نوع غذا درست کن مثل مرغ و قورمه و میتونی کباب هم از بیرون بگیری یا جوجه

سالاد کلم و کاهو

برای دسر هم ژله و کرم کارامل یا کرم شکلات درست کن

شربت حاضری (اگه خواستی با شیرینی میتونی سرو کنی) یا شربت زعفرون هم برای پذیرایی که از در میان

بعد شام هم میوه و چایی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ وقت خانواده خودتو با خانواده همسرت رو یکجا دعوت نکن. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

میتونی مرغ شکم پر درست کنی توی فر..کنارش قورمه سبزی و سوپ و سالاد پاستا یا سزار و فصل..دسر هم ژله میتونی بزاری..چای میوه ای و کیک هم آماده کن برای بعد شام..با سلیقه بچین ایده بگیر از گوگل و سایت های آشپزی 

آرام باش عزیزم،هیچ چیز ارزش اینهمه دلهره را ندارد،ما رفته ایم،و الان سال ۱۴۹۷ است...)

منم تازه عروس بودم چندبار مهمونی همین تعداد دادم 

تازه دست تنها هم درست کردم 

شوهرم فقط کمک داد سالاد و برنج دم دادیم 😅😅😅

قیمه بادمجون درست کردم 

مرغ سرخ کردم 

برنج دونوع بود 

سوپ جو 

سالاد ماکارونی 

سالاد اندونزی 

ژله 

فقط 34 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی جون دلم 🥺🥺

شام حداقل ۲ الی ۳ نوع غذا درست کن مثل مرغ و قورمه و میتونی کباب هم از بیرون بگیری یا جوجهسالاد کلم و ...

۳ نوع غذا واسه ۲۲ نفر؟؟؟؟

دور از جونش جنازه اش باید پیش مهمونا بشینه

فقط ایران ♥️👑کوروش شاه ِ شاهان 👑 وطنم💚🤍♥️تورا با تمام زخم هایت دوست دارم،چون هنوز به خوب شدنت امیدوارم🤍🕊️yogi girl🧘🏻‍♀️بدنساز🏋🏻‍♀️ ......شدی قلب و تن و‌روحم شدی بال و‌پر و جونم شدی ، همه ی منظورم💕💍درخواست دوستی نمی پذیرم با احترام🩵  گاهی باید باخت تا بُرد....🌸💛

۳ نوع غذا واسه ۲۲ نفر؟؟؟؟دور از جونش جنازه اش باید پیش مهمونا بشینه

۲۲ نفر کمه؟😐 قرار نیست ۳ نوعش به اندازه ۲ نفر باشه هر مدل اندازه ۱۰ ۱۵ نفر و اینکه گفتم میتونه یه نوعش رو از بیرون بگیره