2777
2789
عنوان

تازه عروسم مهمون قراره برام بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1471 بازدید | 82 پست
منم کنار قیمه سیب زمینی و بادمجون حتما میزارم مخلفاتم که همیشه هست به نظرت کنار قیمه بادمجون سوپ بزا ...

سوپ نه جالب نمیشه 

سوپ  معمولا در کنار  بریانی ها خوشمزه تر هست 

اما بستگی داره چه سوپی باشه 

یک نوع دسر درست کنید 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ وقت خانواده خودتونو با خانواده همسر باهم همزمان دعوت نکنید🙂

چرا؟

اگه دوست داری بیشتر بشناسیم👇🏻😉دختری با اصالت لر بختیاری😍 خیییییییلی زیاد مهربون و دلسوزم🥹 عااشق خدا هستم، معجزهای زیادی بهم نشون داد، رااستیی من اینجا گفتم که لطفا برام دعا کنید قبول شم، و در عین ناباوری با دعای مهربونای اینجا قبول شدمم🥹🥹 اگه جایی کسی نیاز به دعا داشت منو تگ کن لطفا . همین دیگه اهاا راستی، اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

به نظرت کنار قبمه چی خوبه ؟

اگر منظور قیمه هست

حتماً مرغ هم بذارید

یه غذای گوشتی و یه غذای مرغی

چون ذائقه ها متفاوت است

زرشک پلو با مرغ یا باقالی‌پلو با مرغ مجلسی هست

کنارش خورشت یا کوبیده 

چرا؟

باعث اختلاف میشه بین خانواده ها ، مثلا یکی از افراد یه حرفی ، حرکتی چیزی انجام میده ، خانواده مقابل مدام اون کار رو باز گو می‌کنن 

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

به نظرت قیمه درست کنم کنارش چی بزارم بهتره؟؟

زیتون پرورده 

سبزی 

ترشی 

ماست خیار

بادمجون و سیب زمینی ام سرخ کن

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱