2777
2789
عنوان

تازه عروسم مهمون قراره برام بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1470 بازدید | 82 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خیلی استرس دارم 🥲

حرف اینا رو گوش نده میگن ۳ نوع ۴ نوع غذا درست کن

یه نوع درست کن کافیه تعدادتون زیاده دیگه نهااااااایت یه نوع از بیرون بگیر جوجه ای چیزی

از الان خانواده شوهرتو به چن مدل غذا عادت بدی تااخر همونه

فقط ایران ♥️👑کوروش شاه ِ شاهان 👑 وطنم💚🤍♥️تورا با تمام زخم هایت دوست دارم،چون هنوز به خوب شدنت امیدوارم🤍🕊️yogi girl🧘🏻‍♀️بدنساز🏋🏻‍♀️ ......شدی قلب و تن و‌روحم شدی بال و‌پر و جونم شدی ، همه ی منظورم💕💍درخواست دوستی نمی پذیرم با احترام🩵  گاهی باید باخت تا بُرد....🌸💛

هیچ وقت خانواده خودتو با خانواده همسرت رو یکجا دعوت نکن.

چرا

فقط ایران ♥️👑کوروش شاه ِ شاهان 👑 وطنم💚🤍♥️تورا با تمام زخم هایت دوست دارم،چون هنوز به خوب شدنت امیدوارم🤍🕊️yogi girl🧘🏻‍♀️بدنساز🏋🏻‍♀️ ......شدی قلب و تن و‌روحم شدی بال و‌پر و جونم شدی ، همه ی منظورم💕💍درخواست دوستی نمی پذیرم با احترام🩵  گاهی باید باخت تا بُرد....🌸💛

هیچ وقت خانواده خودتونو با خانواده همسر باهم همزمان دعوت نکنید🙂

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

برای این همه آدم نیاز نیست سفره خیلی رنگی بندازی داغون میشی مگه اینکه نصفش رو اماده بخری مثلا جای دسر بستنی سنتی بخری غذا هم میتونی کنار غذای اصلی کشک و بادمجون و سالاد و ماست بذاری سفرت پر شه همین که غذا اندازش مناسب باشه خوبه نیاز نیست چند مدل باشه 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

🥲سبزی ندارم شاید قیمه گذاشتم ولی کنارش چی بزارم با

خوبه قیمه ام کنارش جوجه بذار که خودت دیگه اذیت نشی خوش قیمت هم تموم میشه

مهمترین قانون دنیا: هرآنچه برای خودمان نمیپسندیم برای دیگران هم نپسندیم 🦋🦋🦋
بگردم براتیاد هفته اولی اومدم خونم افتادمقالیام هنوز نرسیده بودقوک تاتار اومدن تشکارم انداختن رو‌ مو ...

منم هنوز خونم تکمیل نیس ۳ماه عقد کردیم چون شوهرم از شهر دیگه بود مجبور شدیم خونه اجاره‌کنیم ،جهاز بزدم‌ولی خب کامل نیس هنوز 

دسر یخچالی درست کن 

جوجه ، زرشک پلو ، فسنجون ، کباب، قرمه سبزی(هر کدوم که در توانتونه)  سالاد سبزی خوردن ، دوغ نوشابه ، میوه موز خیار ،هلو ، آلو ، هندوانه 

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊