من کلا ادمی هستم .برای خودم شرایط مالی خوبی ندارم ی پس انداز کوچک دارم هر از گاهی با همون پس اندازم برای سر سلامتی زندگیم و بچهام ی کمک کوچکی ب ی هیئت میکنم.اونم فقط مربوط ب بچه ها یا خانواده ای ک شرایط مالی ضعیفی دارن یا بی سرپرست بهش میگم شنبه ام البنین صبحانه یا غذا میبرن برای ادم های بی بضاعت...من دیگه نه شرایطش ن اعتقادش ب کمک برای هرمراسمی ندارم.جای ک دوس داشته باشم ی کمک کوچک درحد صدقه بچهام میکنم.و گرنه کمک ب راهپبمایی و عذاداری مراسمات ندارم و ن دوس دارم انجام بدم..حالا
ی بار ی شماره حساب از ی شماره همین متصدی هییت ها خواستم برای کمک ب همون بچه های بی سرپرست و..حالا دیروز پیام گذاشتن ک برای موکب عذاداری و پیاده روی و شهادت ی کمک کنید درحد توانتون..من جواب ندادم.حالا با پرروی پیام گذاشته نگفتین چقد کمک می کنید روتون حساب کنم یا نکنم؟سر برج هست هیچ بهونه ای پذیرفته نیست😐
خیلی بدم اومد.من اصلا از این اقشار بدم میاد.کمکی ک کردم درحد خودم و پوس داشتم کمک کردم دیگه قراز نیس من تو هر مراسمی کمک کنم.خوشم از این برنامه های مزخرفشون نمیاد..خیلی حرصم گرفت از پیامش
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بگو متاسفانه در توانم نیس نذر من برا خونواده های بی بضاعته.چه بهونه ای یکی بخاد کمک میکنه نخادم نمی ...
منم همین نظرم برای ادم های بی بضاعت بود.ن این مراسمات صدتا ی غاز..شهر ما ی شهر گرمسیر بسیار گرمی هست ک اصلا ادم بیرون خونه نمیتونن بیان.ی مسافت چند کیلیومتری هرسال میزارن پیاده روی هرکی دوس داره میره مثل پیاده روی اربعین.اخه تو سگ گرما کی میره پیاده روی و چرا باید بزور ازمون طلب کمک برای این موکب های ک خودتون میزارید کنم ؟
اره بخدا خیلی پررو بشی ک پیام بزاری ک سر برجه اولن سر برج نیس دومم مگه من کارمندم ک هر مراسمی پول بز ...
مطمئنی اون پولی که گاها میدی برا افراد بی بضاعت خرج میکنن؟؟؟؟ رک بگو من صدقه میدم اونم برا خونواده های بی سرپرست و بدسرپرسته برا مراسم شما نمیشه استفاده کرد
هرکسی یه عقیده ای داره اونام طبق عقیده خودشون میرن ولی نباید یه عده رو توی رودروایسی بزارن و زوری کم ...
من همین میگم من عقیده ای ب این موکب و مراسم ندارم.شاید نظر من این باشه.مابقی اینطوری فکر نکنن.من ترجیحم ب بچه های بی سرپرست یا ادم های بی بضاعته.بعدم هوا اینقد گرمه مردم از اون شهر تابستون فرار میکنن.چطور میشه بتونن ی عده پیاده روی کنن.سکته میکنن تو این هوا..من کلا تابستون از اون شهرمون میرم