2777
2789
عنوان

دخترم چند روزه قهره لبوبو میخاد🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 60196 بازدید | 857 پست
بشین گوتو بخور نخونده هم حذف کن خنگ خدا پولشو نداری میرینی تو جات گوهشو میخوری 🤣🤣

آبجیا با هم مودب حرف بزنید من بهت درخواست دادم واست ی فیلم میفرستم ببین 

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

آبجیا با هم مودب حرف بزنید من بهت درخواست دادم واست ی فیلم میفرستم ببین

نمیخوام ببینم عزیزم دیدم تو اینستا شر و ور پره

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستید🥲 عضو گروه قد بلندا https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خو بالاخره تو فضای مجازی دیدین دیگ این خنگه میگ ندیدم بعد میگ دیدم🤣🤣🤣

آبجی خوشگلم توروخدا دلهمو واسه خاطر ی عروسک نشکنیم 🌸

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

نمیخوام ببینم عزیزم دیدم تو اینستا شر و ور پره

من خودم ازاین عروسکه زیاد خوشم نمیاد

فیکم داره مگه؟ ای بابا، این همه عروسک یهو همه هجوم میارن رو یه چیز.

خیلیم داره با قیمت های متفاوت

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

من برای دخترم خریدم .اون فیلم هم الکی بود که توش تراشه بود و .....باور نکنین این چرت و پرتها رو

بالاخره الان تو وضعیت  حساسی هستیم حواسمون جمع باشه بهتره