بشین گوتو بخور نخونده هم حذف کن خنگ خدا پولشو نداری میرینی تو جات گوهشو میخوری 🤣🤣
آبجیا با هم مودب حرف بزنید من بهت درخواست دادم واست ی فیلم میفرستم ببین
واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی فاطمه ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼
آبجیا با هم مودب حرف بزنید من بهت درخواست دادم واست ی فیلم میفرستم ببین
نمیخوام ببینم عزیزم دیدم تو اینستا شر و ور پره
میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستید🥲 عضو گروه قد بلندا https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خو بالاخره تو فضای مجازی دیدین دیگ این خنگه میگ ندیدم بعد میگ دیدم🤣🤣🤣
آبجی خوشگلم توروخدا دلهمو واسه خاطر ی عروسک نشکنیم 🌸
واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی فاطمه ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼
فیکم داره مگه؟ ای بابا، این همه عروسک یهو همه هجوم میارن رو یه چیز.
خیلیم داره با قیمت های متفاوت
به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگرمجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
من برای دخترم خریدم .اون فیلم هم الکی بود که توش تراشه بود و .....باور نکنین این چرت و پرتها رو
بالاخره الان تو وضعیت حساسی هستیم حواسمون جمع باشه بهتره