2777
2789
عنوان

بنظرتون جواب این پیامک چی بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 24 پست
اره واله.خوشم نیومد اینطوری بهم پیام داد.هم اقا هستن هم دوس ندارم ی جو صمیمانه بخواد ایجاد کنه

منم به یه موسسه کمک کردم هی زنگ میزد چقد میخوای کمک کنی الان بگو ثبت کنم بعدا حتما بریز انقد زنگ زد دیگه نتونستم تحمل کنم جوابشو دادم دیگه زنگ نزده وگرنه بلاکش میگردم

منم به یه موسسه کمک کردم هی زنگ میزد چقد میخوای کمک کنی الان بگو ثبت کنم بعدا حتما بریز انقد زنگ زد ...

شما چی جواب دادین؟خیلی زشته مدام پیام بدن آخه ی بار کمک کنی دوبار کمک کنی قرارداد ک نبستیم هرزمانی خواستین کمک کنیم

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما چی جواب دادین؟خیلی زشته مدام پیام بدن آخه ی بار کمک کنی دوبار کمک کنی قرارداد ک نبستیم هرزمانی خ ...

گفتم قصد کمک ندارم هروقت بخوام خودم اطلاع میدم لزومی نداره هی مزاحم بشین اصلا از رو نمیرفت ها آخرش گفتم من کمک هامو به یه موسسه دیگه میکنم دیگه به من زنگ نزنین اصلا انقد اصرار میکنن قصد کمک داشته باشی هم دلت نمیخواد این کارو بکنی رسما اذیت میکنن

گفتم قصد کمک ندارم هروقت بخوام خودم اطلاع میدم لزومی نداره هی مزاحم بشین اصلا از رو نمیرفت ها آخرش گ ...

الان میتونم با ۸۰تومن کمک کنم..ولی از اینکه بخان گوشزد کنن  و یاداوری کنن کار درستی نیس

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

آره منم موافق نیستم

موندم پیام بدم ک کمک من درحد ادم های بی بضاعت و بی سرپرسته و تو موارد دیگه رومن حساب نکنید.یا اصلا جوابشون ندم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...