2777
2789
عنوان

اگر دانشگاه شریف قبول شید میرین❓️❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 655 بازدید | 75 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اکثر کسایی که میان این سایت همشون یا بیکارن یا هیچی نشدن البته همه رو نمیگماولی طرف از یه جا یه چیزی ...

اگه کسی قصد مهاجرت نداشته باشه بازم خوبه؟

باشد که اشک بعدیتان، اشک شوق باشد.🍀 

علاقه ندارم اصلا 

ولی اگه رشته مورد علاقه خودم بود قطعا بهترین دانشگاهی که میتونستم رو میرفتم و کاری با حرف و حدیثاش نداشتم، فقط اساتید و میزان یادگیری خودم مهم بود

ولی زیادی تک بعدی بودن فضا یمقدار با روحیم سازگار نیست که اونم باید میسنجیدم 

نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!         زندگی برام یه گُلِه، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و کسایی که پز میدن) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

خیلیا دلسردم میکنن خیلیاشون توی همین نی نی سایت 🥺🥺

دانشجوهای شریف معتادن؟ این خیلی ها کی هستند؟ بالاترین جایگاه رو در جهان دارند. 90 درصد ایران نمی مونند و بالاترین دانشگاه های خارجی پذیرش می گیرند.