2777
2789
عنوان

اگر فرهنگیان قبول نشدی ناراحت نباش چون

| مشاهده متن کامل بحث + 754 بازدید | 48 پست
نبود پسر و لاک و اینا ک مشکلی نداره البته این نظرمنه براهمین تعجب کردممردم برا پسر مگه میرن دانشگاه

خیلیا!

تو همین سایت تک جنسیتی بودنشو منفی میدونن 

ولب من خودم از خدام بود جای اینکه شاهد لاس زدن دختر و پسرا باشم تو یه محیط دخترونه درسمو بخونم برگردم خونه

اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️

من ولی محیط دانشگاهمو دوست دارم و دلمم نمیخواد تموم شه واقعا اونی عذاب میکشه که اینارو از اول ندونه ...

برای افراد که خیلی پیشرفت طلبن یا کمال گرا یا محیط های آکادمیک دوست دارن اینجور محیط ها انگیزشون میگیره .

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچوقت نفهمیدم چرا انقد طرفدار داره

آرزو میکنم در ناباورانه‌ترین حالت زندگیتون، اون اتفاق قشنگی که فکرش هم نمیکنید بیفته.❤️شهریارا چه به جا زد فلکت سنگ محک... تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

من فقط چون مامانم اصرار داشت فرهنگیان ثبت نام کردم و اصلا براش نخوندم و فامیلامونم ک امروز نتایج اومدن قبول شدن اصلا حسرتشونو نمیخورم و ذره ای پشیمون نیستم از اینک براش نخوندم چون مامانم معلمه و میبینم اصلا برا کسی ک علاقه ای بهش نداره ارزش تلاش کردن نداره 

مامانمم هیچوقت دوست نداشت معلم بشم فقط چون چن سال بود برا دندونپزشکی کنکور میدادم و نمیاوردم گف امسال فرهنگیان ثبت نام کنم 

برای افراد که خیلی پیشرفت طلبن یا کمال گرا یا محیط های آکادمیک دوست دارن اینجور محیط ها انگیزشون میگ ...

دقیقا من که چندتا کلاس میرفتم دیگه هیچ کلاسی نتونستم برم و برا ادامه تحصیل عذابت میدن

دقیقا من که چندتا کلاس میرفتم دیگه هیچ کلاسی نتونستم برم و برا ادامه تحصیل عذابت میدن

تو که روحیه او میشناختی چرا انتخاب کردی؟ 

برای ارشد دکترا برو دانشگاه بهتر . میفهمم چی میگی دانشگاه فرهنگیان زیاد به دانشگاه شبیه نیست

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂
ارشدمو گرفتم

ماشاالله خب رفتی دانشگاه بهتر ؟ 

دیگه تموم شد پس دیگه غصه نخور

تو دانشگاه ما اکثرا مانتو شلوار اداری دارند 

سال اخری ها هم که اصلا آرایش هاشون رو نگم 

اینکه پسر نیست حقیقت من راحت ترم . 

البته تو مراسمات دانشگاه پسرا میان 

من از مسئولاش و استاداش بدم میاد اما مراسماتش رو دوست دارم کلی هم سفر میگذارند . کلی مدرک میدن که کمک می‌کنه . 

درسته سطح علمی بالایی نداره اما خب من راضیم . 

خودم تلاش میکنم .