2777
2789
عنوان

اگر فرهنگیان قبول نشدی ناراحت نباش چون

| مشاهده متن کامل بحث + 754 بازدید | 48 پست

در همه ی پردیس ها چادر اجباری نیستی

من هم به شخصه خودم خیلی مذهبی نیستم

تجربه ی دانشگاه مختلط دارم ک اصلا جالب نبوده و کلا اون آرشام تهرانی ک تو ذهن بچه ها هست نیست

اما خطاب به کسایی ک نیاوردن و ناراحتن: بچه ها من سلطان اوردن مردودی هستم، شرایطم هم راحت نبوده انقدر ک یه وقتایی حتی روم نمیشد تو ناشناس تاپیک بزنم و دربارش حرف بزنم پس اونقدرا هم لا پر قو نیستم، راه های دیگ رو امتحان کنید، کاری ک خودم کردم

گریه کنید اگ نیازه ولی دوباره خودت رو جمع کن و به زندگیت ادامه بده

زندگی بی رحم تر از اونه ک برای کسی صبر کنه

خودت هوای خودت رو داشته باش

اگ خودت رو قبول داشته باشی هیچی در برابرت نمیتونه قد علم کنه

حقوق معلمی هم واقعا کمه، دانشگاه و همه اینا تموم میشه بالاخره ولی حقوق معلمی تا آخر عمره واسه همین بزرگتر فکر کنید

و اینک شما مسئول آرزوهای والدین نیستید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رفتم یکی از آزادترین دانشگاه ها بعد ۷ ترمه تموم کردم بلافاصله استخدامی دادم و مهر با دوستام که فرهنگیان بودن رفتم سرکار فقط این وسط اون سه سال ونیم کلی بهم خوش گذشت ولی دوستان خیییلی اذیت شدن

بالاخره خدا دست به کار شد و همچی درست شد🤲❤️
سطح علمیش پایینه

عزیز من خودم علاقه دارم . 

اما اگه علاقه ام نداشتم مجبور بودم بخونم چون توی انسانی فقط همین فرهنگیان بدرد میخوره 

در اخرم قبول نشدم 

ارغوان، می‌بینی؟ به تماشاگه دیوانگی ما آمده‌اند...  🌾🍂                                                                                                     " لطفا درخواست دوستی ندید (آقایون) " نی نی سایت برای من فضای امنی بود که توی فضای مجازی پیدا کردم ... خرابش نکنید پس انقدر درخواست ندید . 

عزیزم شما خیلی سبز میخوندین برای کنکور چیت میخوندین که قبول شدی ساعت مطالعه و اینکه فقط کتابهای دهم ...

عزیز دلم من سال ۴۰۰کنکور دادم و صرفا تستی محظ بود الان شرایط کنکور ب کلی تغییر کرده

من ار خیلی سبزم داشتم قلم چی کاج

بد عید ساعت مطالعم ب ۱۲،۱۳ساعتم میرسید ولی پیوسته از مهر شروع کردم ی روزم یادم نمیاد نخونده باشم

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
من رفتم یکی از آزادترین دانشگاه ها بعد ۷ ترمه تموم کردم بلافاصله استخدامی دادم و مهر با دوستام که فر ...

ازاد آموزش ابتدایی خوندی؟ آزمون استخدامی دیگه نمیشه داد پذیرش ندارن زیاد

ارغوان، می‌بینی؟ به تماشاگه دیوانگی ما آمده‌اند...  🌾🍂                                                                                                     " لطفا درخواست دوستی ندید (آقایون) " نی نی سایت برای من فضای امنی بود که توی فضای مجازی پیدا کردم ... خرابش نکنید پس انقدر درخواست ندید . 

ازاد آموزش ابتدایی خوندی؟ آزمون استخدامی دیگه نمیشه داد پذیرش ندارن زیاد

نه دولتی مشاوره خوندم ۴۰۲ رفتم سرکار شهر تک ظرفیتی 

نه دولتی مشاوره خوندم ۴۰۲ رفتم سرکار شهر تک ظرفیتی

خدا خیلی دوستت داشته . 

میشناسم که چندین ساله داره آزمون میده ولی قبول نشده 

ینی دانشگاه مختلط نیست فضای دانشگاه مثل مدرسه هست شبیه دانشگاه نیست لاک ناخن ارایش اینا غدقن چادر با ...

نبود پسر و لاک و اینا ک مشکلی نداره البته این نظرمنه براهمین تعجب کردم

مردم برا پسر مگه میرن دانشگاه

خدا خیلی دوستت داشته . میشناسم که چندین ساله داره آزمون میده ولی قبول نشده

قطعا خدا برام خواسته ولی خودمم خیییلی خوندم من با معدل ۱۹.۷۵ فارغ‌التحصیل شدم

نبود پسر و لاک و اینا ک مشکلی نداره البته این نظرمنه براهمین تعجب کردممردم برا پسر مگه میرن دانشگاه

مدلش با دانشگاه های دیگه فرق داره 

تجربه کسی که فرهنگیان خونده اینه خواسته به اشتراک بذاره که با دید باز طرف ایندشو انتخاب کنه وقتی وارد فرهنگیان شد بدونه با جه محیطی روبرو شده 

اینکه کسی به خاطر پسر یا دختر میره دانشگاه فکر کنم باید تغییر عقیده بدی خیلیا بخاطر همین میرن 

خیلیام دانشگاه خوب قبول میشن هم درس میخونن و هم  با شریک زندگیشون همونجا اشنا میشن و این چیز بدی نیست !