2777
2789
عنوان

بلاگر شدن با کلیپ های پیج های دیگر

160 بازدید | 9 پست

سلام کمتر از یک ماهه یه پیج طنز زدم ۱۴۰۰ تا تا الان فالور جذب کرده فقط هم کلیپ طنز از جاهای دگه پیدا میکنم میزارم به نظرتون همین طور پیش بره میتونم بلاگر شم و تبلیغ بگیرم بعدش با چند تا فالور میتونم شروع کنم به گرفتن تبلیغات اینم آیدی پیجم توی اینستاگرام 

@clip-tanz8023

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان کسی بیاد از تو کپی کنه باز، تو خوشت میاد؟

کلیپ خام میتونی از پینترست پیدا کنی

یا از فیلمای دیگه برش بزنی

از پیج های خارجی مثلا 

داری از بقیه بالا میری این جالب نیست

«وقتی قلبت را بر آنچه می‌خواهی متمرکز کنی، من شروع به چیدن ستاره‌ها برایت می‌کنم. فقط انتخابت را بکن و شاهد آشکار شدن معجزه‌ها باش.» "کائنات"

خب به خاطر اینه که نمیتونم کلیسای طنز خام پیدا کنم اگه بدونم کلیپ طنز خان از کجا بیارم همچین کاری نم ...

خب مگه مجبوری از جایی برداری خودت دست ب کار شو درست کن بقیه هم همینکارو میکنن دیگه

تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚 

نمیخوام چهره خودم بیفته

خسته نباشی چ بلاگری میخوای بشی ک نمیخوای چهرت بیوفته به هر حال کار شما از هر نظر حساب کنی دزدی محسوب میشه 

تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚