2777
2789

نمیگم چقدر خریدم

ولی عسل گون هست

کیلویی چقدر بفروشم منصفانه است؟

قیمتی پیشنهاد بدید که به نظر شما خریدار راضی باشه از خریدش

در طبیعی بودن عسل شکی ندارم!!!

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی خریدی چره میخوای بفروشیحتما خوب نیست دیگه

اصلا خریدم که بفروشم...عمده خریدم

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

ما خودمون تولید کننده ایم ۵۰۰ میفروشیم

آهان...

ممنونم

عسلام گون چیه دقیقا؟و اینکه چقدره مقدارش

عسل گون یه نوع عسله که زنبور از گیاه عسل تغذیه کرده

چند کیلو خریدم

کاش میگفتی چند ماهم میخریدیم ازت

من تصمیم دارم کیلویی ۲۶۰بفروشم

الان میگید خیلی ارزونه پس طبیعی نیست

ولی طبیعیه...