2777
2789
عنوان

مامالی و تولد رزی

2153 بازدید | 27 پست

سلام سلام 

اولا ممنونم از دوستانی که یادشون بود و تبریک گفتن❤️

و اینکه فکر کنم در جریان هستید که من برای جشن تولد ها و سالگرد ها ابدا خودم رو تو زحمت نمیندازم

درسته که سال روز بدنیا اومدن بچه ام شاید تنها نقطه ی عطف زندگیم باشه اما اعتقادم بر اینه که یه جشن کوچیک و ساده ی خانوادگی کافی و قشنگه.

امسال هم تولد بچه افتاد به روز یازدهم جنگ…

دیگه خودتون در جریانید که تو اون زمان هممون چه حال و روزی داشتیم و واقعا هیچ کس دل و دماغ نداشت.

اما با خودم گفتم تو این شرایطه که باید روحیه مون رو حفظ کنیم، ما مردمی هستیم که زندگی کردن رو دوست داریم و با اونچه که داشتیم خوش بودیم نباید بذاریم کوچکترین دلخوشی هامون رو هم ازمون بگیرن.

صبح زود روز تولد بیدار شدم و بی سر و صدا چندتا پنکیک خوشگل و تپل درست کردم، تزئینش کردم که بیدار شد تو همون تخت سورپرایزش کنیم( عکسش رو تو کامنت ها میذارم)

طفلکم کلی ذوق کرد🥹

برای نهار خانواده همسرمو‌ دعوت کردم، یه مدل غذا درست کردم، یه کیک کوچیک هم گرفتیم، زدیمو‌ رقصیدیم، بازی کردیم ، عصر هم بردیمش اسباب بازی فروشی که خودش هدیه اش رو انتخاب کنه…

این تمام تلاش ما بود برای اینکه با وجود اون جو بد و سنگین، یه روز شاد و متفاوت برای بچه درست کنیم.

شبش قبل اینکه بخوابه بهم گفت مامان قبل فوت کردن شمع ها دعا کردم جنگ تموم بشه و همه ی بچه های دنیا خوشحال باشن.

خوابید  و من اشک ریختم….

برای بچه های ایران و تمام بچه هایی که اولین حقشون ارامش و امنیت و اب و هوا و غذای سالمه❤️

پینوشت : ممنونم که کامنتی نمیذارید که تاپیک بسته شه🙏🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تولد دختر گلی مبارک.الهی همیشه خوش باشید کنار هم.مامالی قدر خودتو بدون همین که حس زندگی رو در خیلی ها بیدار میکنی حتی برای چند لحظه یعنی رسالتت از طرف خدا رو انجام دادی

تولد دختر گلی مبارک.الهی همیشه خوش باشید کنار هم.مامالی قدر خودتو بدون همین که حس زندگی رو در خیلی ه ...

عزیز دلم ممنونم از دعای خیرت

امیدوارم همینطور که میگی باشه مهربون❤️❤️❤️