2777
2789
عنوان

دلیل خون اومدن از سینه چیه

120 بازدید | 12 پست

چندسالیه ترشح سفیدی میاد از یه سینه ام یه ساله هم بچمو از شیر گرفتم ولی هنوزم ترشح دارم و چندروزه خون میاد ...البته فقط زمانی که فشار بدم ترشح میاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه یک طرفه و  بدون فشار باشه و با تست اطرافش توده احساس بشه  خوش خیم حتما ماموگرافی بشه البته بعد از شیرده مربوط به مجاری شیری که اونهم شما موجب فشار میشوید نگران نباشید میزان پرولاکتین اگه بالا باشه تغییرات ایجاد میکنه

اگه یک طرفه و بدون فشار باشه و با تست اطرافش توده احساس بشه خوش خیم حتما ماموگرافی بشه البته بعد ا ...

من چند سالیه ترشح دارم زمان بارداری وبعد از قطع شیردهی هم ترشحم قطع نشده و فقط با فشارمیاد روی هاله‌ی سینه ام چرا چندتا جوش ریزه وقتی فشار میدم انگار عفونت خشک ازش خارج میشه و سفیده اونم چند ساله که هست 

من چند سالیه ترشح دارم زمان بارداری وبعد از قطع شیردهی هم ترشحم قطع نشده و فقط با فشارمیاد روی هاله‌ ...

برای ترشحات سفید قبل و بعد بارداری نگران نباش اگه رنگ ترشحات سبز یا زرد همراه با توده درد بود جای نگرانی بود ولی الان خیالت راحت مال تغییرات هورمونی هست حتما لباس زیر نخی بپوش و هفته ۳بار هربار ۵ دقیقه محل با  سرکه چند دقیقه بمونه بعد بشور اگه زخم نوک سینه داری با آبلیمو بشور از شربت سرسنگین که ترکیب عسل و عرق نعنا و سرکه انگور با یک لیوان آب هم در طول روز مصرف کن اندازه یک قاشق سرکه انگور ۲قاشق عسل و ۲قاشق عرق نعنا با یک لیوان آب 

برای ترشحات سفید قبل و بعد بارداری نگران نباش اگه رنگ ترشحات سبز یا زرد همراه با توده درد بود جای نگ ...

مرسی پس باید نگران باشم چون ترشح سبز و زرد هم دارم 🥲توده های زیر بغلم هم یه مدته در میاد 

یه درمان سنتی هست اصطلاح بهش میگن سینه بند نمکی هفته ای ۲ بار هر بار ۱۲ ساعت اول تمام سینه روغن زیتون میزنی بعد نمک دریا روی با کمی آب مخلوط کن بزن و سوتین بپوش تا ۱۲ ساعت این روش سریع عفونت سینه میکشه