2777
2789
عنوان

درد سرهای بچه داری

464 بازدید | 47 پست

من خودم قبلا فکر میکردم بچه داری اصلا کاری نداره 

و میپرسیدم خوب مگه بچه به ادم چکار میکنه

اولین کارش به چوخ رفتن رابطه اس... 

یعنی قشنگگگگ میشید خواهر برادر

بعد ادم دل ضعفه میگیره یبار مثل ادم بتونه بخوابه

بعضیام که حالت تقدس گونه به مادر میدن که عیبه و مادری و فلان و اگر یه بخنده همه چیز یادت میره

اما ادم وقتی نخوابیده دوش نگرفته غذا نتونسته بخوره جایی نرفته مهمونی بهش زهر مار شده و... ایا واقعا با یه لبخند بچه اش همه این نشده ها انجام میشه؟

ولی حالا ازین شعارها که بگذری بچه مثل یه فایل میمونه که تا اخر عمر ادم همونجور بازه 

تا بیداره که ازین ور میریزه و میپاشه نق میزنه و جیغ میکشه و تو باید دنبالش را بیوفتی و مثل جارو برقی تمیز کنی حرفم حالیش نمیشه قشنگ راحتتتتت

وقتیم که وقت خوردنه که من خودم مثل سگ او او کردم تا مثل اسب شیهه اینها که یه قاشق بلکه بخوره

وقتیم خوابیده که دیگه حتی نفس بکشی تکون میخوره و اگر بیدار بشه نحسسسس و به چوخ اعظم ادم میره 

بعد تا مژه ات گرم میشه حالا وقت شیر خوردنه اگر شیر خشکیه که یه مصیبت اگرم شیر خودته تو فکر کن شب تا صبح یکی بشینه بقلت و نوک ممتو میک بزنه گاز بزنه چنگ و بشکونت بگیره و تو هیچی نمیتونی بگی...

و تازه وقتی صب بشه تو خسته و هلاک تازه باید فکر خونت باشی که شده بازار شام...

نسخه هایی که قوم شوهر و مادر شوهر میپیچن برا تربیت بچت یه طرف هزینه سر سام اور و پوشک بسته چارصد یه طرف و باید این وسط فکریم برا سر گرمی و حوصله سر رفته اون بکنی

خلاصه که اگر اعصاب فولادین دارید بسم الله...

با همه این سختی هاش شیرینه 

من برای زایمان دوم هیچ کسی نبود کنارم ولی گذروندم سه ماهه 

باید عاشق بچه باشی والا کم میاری

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ووواااای نگووو من خودم کلافه میشم با فکر اینا شوهرمم میگه بچه برا چیته برا خودت راحتی. ولی مث خوره افتاده ب جونم ک یه بچه بیار  ،

فک کن بالای همه اینا بهت بگه خودت خواستی😭😭

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

من تمام این چیزا ک‌ الان گفتی رو به حال الآنم ترجیح میدم 😂😂بچه داری خیلی بهتره بازداریه

بارداری اسانتره 

حالا شما ویار و اینکه نمیتونی هیچ قرصی دارویی خوراکی بی اجازه دکتر بخوری و حتی خوابیدنت باید رو قائده باشه ...

اما بچه داری سخت ترین کار دنیاس 

گول اینا که میگن شیرینه و ... نخورین

بچه داری سخته سختتتتت و هیچ دکمه بازگشتی نداره...

بعد از بیمارستان تنها اومدین خونه؟

تو بیمارستان فقط پرستار گرفتم اومدم خونه تا همین الان دست تنها بودم و هستم

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

پس از شیرینی هاش لذت ببر😁🤭😉

لذت میبرم با جون و دل 

و همش میگم چرا سخت گرفتم برای بچه دار شدن 

کاش چند تا نی نی داشتم 

بچه با بچه فرق میکنه .بچه یکی آرومه یکی یه لحظه هم ساکت نمیشه

یکی کمک داره نمیدونه بچه کی بزرگ شد

یکی هم از صبح تا شب دست تنها باید بزرگش کنه حتی جایی نداره یه دوساعت با بچه بره اونجا

فقط 27 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40