2777
2789
عنوان

درد سرهای بچه داری

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 47 پست
پرستار میشه گرفت؟ چقدر هزینه شدکمک میکنن به آدم چجوریه منم فکنم مجبور شم بگیرم کسی نیست باهام بیاد

۲۵۰۰ هزینه اش شد

خوب بود برام همین که منت کسی سرم نبود عالی بود 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

والا این زاد و ولد فقط یه فریبه واسه انسانها که بدون تفکر و تعقل فقط به خاطر اینکه فریب خوردن قرنها ...

لایک بهت 👍

کاش بچه اوردن از مد بره😂🤭

به تنــهایی عـادت ڪن نه دوَسؔتـی مۘـاندگاࢪ اسؔـت نه یــاࢪے❤️‍🩹.!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موافقم زندگی بعد بچه کلا دردسره و اعصاب خوردیدکمه بازگشتی هم نیست واقعا

تازه خیلییی از فک و فامیل و دوستا هم میگن 

زن و شوهری فقط تا قبل از بچه ست

بعدش میشید همخونه یا خواهر برادر

از کار خیر بقیه ایراد نگیرید،یکی به حیوونا کمک میکنه یکی به انسانها یکی به طبیعت....مهم اینه یه قدم برداری برای زیباتر کردن دنیا🙂
پرستار میشه گرفت؟ چقدر هزینه شدکمک میکنن به آدم چجوریه منم فکنم مجبور شم بگیرم کسی نیست باهام بیاد

پرستار من قشنگشام سفارش داد بعدم نشست کلی با گوشی بازی کرد و خوابید🤭

بچه امم گریه میکرد بلند نشد و میگفت از حالا یاد بگیر لوسش نکن بزار گریه کنه خودش اروم میشه😁 صبحم صبونشو خورد و حتی نیم ساعت اضافیشم حساب کرد و رفت...

پرستار من قشنگشام سفارش داد بعدم نشست کلی با گوشی بازی کرد و خوابید🤭بچه امم گریه میکرد بلند نشد و م ...

وا این که راحت اومده هتل 😑

مگه میشه آدم بچه یه روزه رو برداره همین جوری گریه کنه 

پس با این تفاسیر راضی نبودی

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

۲۵۰۰ هزینه اش شدخوب بود برام همین که منت کسی سرم نبود عالی بود

منم برا همین می‌خوام بگیرم که بی منته  اگه شد. کسی نیست به هفت پشت غریبه باید بگم که همون پرستار باشه بهتره

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

بچه داری اشتباه محضه بچه دارشدن ..واقعا زندگیت کن فیکون میشه...دیگه ام درست نمیشه ..

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
خلقت خدا فریبه؟؟؟

خدا به انسان عقل و شعور داده واسه چی؟

فرق ما با حیوانات چیه؟اونا طبق غریزه بچه دار میشن

آیا انسان هم‌فقط باید طبق غریزه بچه دار شه؟؟؟

تو این موقعیت مالی و ...خانواده ها

تو ایرانی که نه برق هست و نه آب و ....

در سطح جهانیم که میبینید همه سازمانها میگن منابع کره زمین کافی نیست!!!@

آیا باز هم باید طبق غریزه پیش رفت و بچه اورد که مثلا حس مادری و عروسک بازی و...تجربه کنه؟؟ یا مثلا ملزمش کنه وقتی من پیر شدم تو باید از کل زندگیت بزنی و من و پدرت جمع کنی؟؟

از کار خیر بقیه ایراد نگیرید،یکی به حیوونا کمک میکنه یکی به انسانها یکی به طبیعت....مهم اینه یه قدم برداری برای زیباتر کردن دنیا🙂
خدا به انسان عقل و شعور داده واسه چی؟فرق ما با حیوانات چیه؟اونا طبق غریزه بچه دار میشنآیا انسان هم‌ف ...

بله کاملا درسته

آدم باید از همون عقل و شعوری ک خدا داده استفاده کنه ن لزوما حرفای اطرافیانو تکرار کنه

روزی خوبی داشته باشید

بله کاملا درستهآدم باید از همون عقل و شعوری ک خدا داده استفاده کنه ن لزوما حرفای اطرافیانو تکرار کنه ...

شمام همینطور🌹

منم برا همین می‌خوام بگیرم که بی منته اگه شد. کسی نیست به هفت پشت غریبه باید بگم که همون پرستار باش ...

من کلا باردار هم بودم کسی نمیدونست راحت بودم کلا 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

از کجا گرفتین پرستار؟؟برای چند ساعت هزینه ش اینقد شد؟؟و از بچه داری چیزی بلد بود؟؟

خود بیمارستان هماهنگ کردن برام 

برای ۲۴ ساعت 

خیلی خوب بود و ریلکس بود و البته کلی شوخی میکرد