2777
2789
عنوان

درد سرهای بچه داری

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 47 پست
خودت فکر کنی میفهمی این فقط یه ساعتشه...

عزیزم من یه دختر پنج ساله دارم و یه تو راهی 

کمکی هم به اون صورت نداشتم 

همه اینارو هم که گفتی کمابیش تجربه کردم

اما یه لبخندش یه مامانی جونم گفتنش یه شعر خوندنش 

یه مامانی جونم دوستت دارم عاشقتم گفتنش رو به دنیاها نمیدم

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بارداری اسانتره حالا شما ویار و اینکه نمیتونی هیچ قرصی دارویی خوراکی بی اجازه دکتر بخوری و حتی خوابی ...

موافقم زندگی بعد بچه کلا دردسره و اعصاب خوردی

دکمه بازگشتی هم نیست واقعا

تو بیمارستان فقط پرستار گرفتم اومدم خونه تا همین الان دست تنها بودم و هستم

همسرتون نیس

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

درست میگی

بلا هم ک سر خودش بیاره ک دیگ هیچی میخوای بمیری ک ی خار تو پاش نره

پسر من ماشالا شیطونه و دردسرساز ولی عاشقشم

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

ووواااای نگووو من خودم کلافه میشم با فکر اینا شوهرمم میگه بچه برا چیته برا خودت راحتی. ولی مث خوره ا ...

حتی کسایی هم که بچه خیلییی دوست داشتن هم خودشون و هم شوهرشون بعد بچه دار شدن خیلیییی شنیدم اطرافم که به گل خوری افتادن،چه برسه که یکی از طرفین یا هر دو اصلا نخوان و به زور اطرافیان بخوان بچه بیارن فقط

از کار خیر بقیه ایراد نگیرید،یکی به حیوونا کمک میکنه یکی به انسانها یکی به طبیعت....مهم اینه یه قدم برداری برای زیباتر کردن دنیا🙂

من خودم یه بچه نه ماهه دارم. کلا بچه آرومیه اگه باهاش بازی کنم. فقط سر ظخر که میخوام غذا درست کنم، یکم اذیت میکنه. وگرنه بچه داری واقعا آسونه. پسر من شیر خشکیه. کلا هم توی این استانی که زندگی میکنیم، کسی رو نداریم‌. واقعا بچه داری آسونه. دلم میخواد چهار تا داشته باشم

حتی کسایی هم که بچه خیلییی دوست داشتن هم خودشون و هم شوهرشون بعد بچه دار شدن خیلیییی شنیدم اطرافم که ...

دقیقا. من ماه سوم باردار شدم .گریه زاری میکردم اگ بچه دار نشم چی .زار میزدما الان پسرم قشنگه دیونم کرده

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

تو بیمارستان فقط پرستار گرفتم اومدم خونه تا همین الان دست تنها بودم و هستم

پرستار میشه گرفت؟ چقدر هزینه شد

کمک میکنن به آدم چجوریه 

منم فکنم مجبور شم بگیرم کسی نیست باهام بیاد

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

سخت شیرین

مخصوصا پسرمن تو این یک سال دوماه که بدنیا اومده

همچی بچه یک طرف

حساسیت پوستی ش اگزماش یک طرف

شب بیداری

خوابش که هیوقت درست نشد گاهی 

خوب بخوابه۱۱و۱۲ میره بکسره مگر برای شیر

۷۰تا۹۰درصد این یک  سال دوماه از  یک شب

میخوابید تا ۳و۴و۵ صبح 

مگر مدت کمی تنطیم شد نزدیک دوماه تا ۴ماه

وبعد اگزمای شدیدش

خارش

و هزار سختی

و گاهی ۶و۷ هم پبشرفت داشت

البته بازم خداروشکر میکنم

چون سرشب میخوابید وروز ها خواب بود

خوابش اقنجوری تز بدو تولد

از اونونوقعی که گاهی دل درد ایناداشت گاهی نداشت

کلاواینجوری بود نمیخواست بخوابنمیخوام بخوابم بود و میگفت نمیخوام ..

و از ۵ماه ببیعد اگزماش شدید محسوس شد

شیرخشکی کردمش از ۱۰ماهگی 

چون این راه باید میرفتم

ووو دوبار بیمارستان بستری شد

نزدیک ۷ماهش بار اول

بار دوم همین اردیبهشت 

۱۶م بسترق که ده ماه ده روزش بود.اونجا بهترین

فرصت برای شیر گرفتن ش بود

دلم سوخت وکباب شد ولی باید اینم امتحان میکردم

الان هنوژ غدا خور نشده

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

همسرتون نیس

هستند 

ولی خوب بیمارستان بخش زنان بود اجازه نمیدادن 

خونه هم اومدیم کارهای نی نی با خودم بود کلا غذا از بیرون میگرفتیم 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

شیرینی بچه داشتن ۱درصدسختی ومسئولیت ۹۹ درصدلعنت ب هرکی ک اختراع کرد ک بچه ها شیرینن😂😢💔

والا این زاد و ولد فقط یه فریبه واسه انسانها که بدون تفکر و تعقل فقط به خاطر اینکه فریب خوردن قرنها که حتماااا باید بچه بیارن،اخه چرا؟؟

از کار خیر بقیه ایراد نگیرید،یکی به حیوونا کمک میکنه یکی به انسانها یکی به طبیعت....مهم اینه یه قدم برداری برای زیباتر کردن دنیا🙂