2777
2789

مهاجرت، ازدواج یا دانشگاه فرقی نمیکنه 

دختر دوست مامانم ۳۰ سالشه دیروز مهاجرت کرد به یکی از کشورهای اطراف که دائم رفت و آمد دارن ( سالی ۴_۵بار خانواده اش میرن دیدنش ) مامانش کلی گریه زاری کرد رفت درمانگاه سرم زد ! 

حالا من امسال برای ۴ امین ساله میخوام برم خوابگاه.  مامانم هرروز میگه کاش زودتر بری من خونه تکونی میخوام شروع کنم . شانس ندارم که 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهاجرت خیلی خیلی فرق داره با ازدواج و دانشگاه ‌ من هر پدر و مادری دیدم بعد مهاجرت بچه هاشون داغون شدن . ولی ازدواج و دانشگاه و اینا رو بهتر می پذیرن

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
مهاجرت خیلی خیلی فرق داره با ازدواج و دانشگاه ‌ من هر پدر و مادری دیدم بعد مهاجرت بچه هاشون داغون شد ...

همین دختره خوابگاه نرفت . وقتی دانشگاه قبول شد مامانشم با خودش برد شهری که قبول شده خونه گرفتن 

الانم یکی از شهرای  لب مرزی کشورهای اطرافه 

مامانم جلوی آجی م گریه نمیکرد میگفت دیگه بزرگ شدی برو سر خونه زندگی خودت 

وقتی هم که رفت خونه ی خودش مامانم تا چند روز چشماش اشکی بود هی میگفت بچه م دیگه پیشم نیست 

احتمالا مامانت از اون دسته آدماس که جلوی شما چیزی رو بروز نمیده 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان) 

منم بچه ام مستقل شه فکر نمیکنم گریه کنم

توقع گریه ندارم ولی اصلا دلتنگ هم نمیشن   

روزی چندبار میگه زودتر برو من این کمدها رو مرتب کنم 

میخوام زنگ بزنم قالیشویی کاش زودتر بری 

و ...