2777
2789
عنوان

ناهار چی دارین من نمیدونم چی بپزم

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 32 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برنج با اب و نمک و روغن میزارم رو شعله آبش کشیده بشه بعد رشته پلویی بهش میزنم و میزارم دم بکشه. داخ ...

بعد گوشت چرخی رو میزنی به برنج؟

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
خورشت بادمجون گذاشتم بخاطر اتفاقای دیشب سردرد گرفتمم هم میترسم هم قفلم

انشالله مشکلت حل شه زودتر عزیزم و به آرامش برسی

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

قیمه داریم. ساندویچ مرغ، الویه، گوجه بادمجون، ماکارونی، زرشک پلو با مرغ، استانبولی، برنج و تن ماهی و ...

مرسی😘

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

من یتیمچه درست کردم از نوع من در آوری ش

گوشت چرخی و سیب زمینی و پیاز و گوجه رو حلقه ای و کدوی ریز شده همه رو تو ماهیتابه گذشتم و روغن و چاشنی ها رو ریختم توش و یه لیوان آب و رب درست کردم ریختم روشون ....

که 

مثلا 

بچه ها اینو با نون بخورن 

ولی عذاب وجدان دارم 

😒

به نظرتون خوبه ؟

این رشته پلو چیه چجوری درست میشه موادش چیا هس زیاد شنیدم

من خوشمزه درست میکنم بخوای برات میگم 

برنجو دو جور میشه پخت 

مدل کته رو مثل همیشه میذاری وقتی آبش کمتر شد رشته رو می‌ریزی سه  دیقه با برنج میجوشه روغنش می‌ریزی میذاری دم بکشه 

اگه مدل آبکشی بذاری ام برنجو بزار پنج دیقه مونده برداری برا آبکشی رشته رو بریز باهاش بجوشه و نرم شه 

بعد آبکش کن موادش لا به لا بریز بزار دم بکشه 

موادش سلیقه ای هست ولی اینجوری خیلی خوشمزه میشه 

گوشت چرخ کرده رو با پیاز و فلفل سیاه و نمک و زرد چوبه و مقداری کره و زعفران ورز بده 

بزار یخچال نیم ساعت استراحت کنه دربیار قلقلی کن 

بعد تو روغن سرخ کن اواخر بهش زرشک و کشمش اضافه کن با زعفران 

بعد با برنج لابه لا بریز بپزه 

با مرغ هم خوشمزه میشه با این تفاوت که مرغو ریز خورد میکنی با پیاز و ادویه و کره تفت میدی 

آخرشم که میخوای برنجو از رو گاز برداری پنج دیقه آخر روش زعفران و کره بریز

من مهمان داشتم پلو شوشتری درست کردم با مرغ هنوز دارمش

من تو اینستا کلیپش دیدم ولی نپختم بنظرم خیلی خوشمزه مباد حتما باید بپزم یبار

من تو اینستا کلیپش دیدم ولی نپختم بنظرم خیلی خوشمزه مباد حتما باید بپزم یبار

اره خیلی خوبه عزیزم 

اگه لوبیا چشم بلبلی دوست نداشتی میتونی عدس بریزی هیچ مشکلی نیست  کره و زعفرون زیاد بزن عالی میشه 

بچه مازندرانم  ۲ تا پسر دارم 🥰😍🥰😍