2777
2789

من چند روز بود نت. با سیستم نداشتم به دوستم گفتم برام بفرست برنامه امتحانی رو وقتی فرستاد همش فکر میکردم یه درس کمه و بله متوجه شدم درس سخت اصلا نیست تو برنامه درموردش همون روز تاپیک زدم گفتم

قبلا به من گفته بود به بچه ها و کسایی که ازت جزوه می‌خوان نصفه بده ناقص بده 

امروز دیدم یه درس دیگه ام نگفته بهم 🥲 هر دو درس خیلیییی سخت هستن و چند روز برای هر کدوم باید زمان گذاشت

بنظرتون یادش رفته یا از قصد نداشته درش هارو

اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖   درحال ترمیم🥀💔

از قصد کرده ک... ش دکمشو بزن از اینا دوست در نمیاد هیچ همکلاسی هم در نمیاد

من فمینیست نیستم من موافق زن سالاری ام . زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم»

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از قصد کرده ک... ش دکمشو بزن از اینا دوست در نمیاد هیچ همکلاسی هم در نمیاد

دوست که نه ولی همکلاسیمه

کسی باهاش دوست نمیشد چون همیشه تیپای یجوری میزد 

من گفتم حتما ساده هست رفتم باهاش دوست شدم

خیلی ناراحتم حالم گرفته شد نتونستم درس بخونم 

یعنی از قصد نزاشته؟واقعیتش نمی‌خوام باور کنم ، روش حساب باز کرده بودم فکر میکرد خیلی مهربونه

خب مهربون هم باشه بقیه رو رقیب خودش می‌دونه نمی‌خواد در حد خودش باشن 

شما حواست به خودت باشه بیشتر 

خب مهربون هم باشه بقیه رو رقیب خودش می‌دونه نمی‌خواد در حد خودش باشن شما حواست به خودت باشه بیشتر

حالم گرفته شد 

اگه یکی باهاش بد بشه پدرشو درمیاره 

نمی‌دونم چجوری ازش دور بشم 

اگه سابقشو داره که بله احتمالش زیاده از قصد باشه،  وقتی اینطوریه از نماینده کلاستون یا یکی دیگه از بچه ها سئوال بپرس باهاشم ارتباطتو محدود یا قطع کن بعدا همین برات شر درست نکنه

اگه سابقشو داره که بله احتمالش زیاده از قصد باشه، وقتی اینطوریه از نماینده کلاستون یا یکی دیگه از ب ...

یبار به شوخی باهاش دعوا کردم یهو فحش خانواده داد گفت همه چیزی که بهم گفتی رو به همه میگم 

حالم گرفته شد اگه یکی باهاش بد بشه پدرشو درمیاره نمی‌دونم چجوری ازش دور بشم

لازم نیست بد باشی باهاش 

حتی رفاقت هم بکن باهاش از جهت مثبت که خودتو بالا بکشی 

فقط اعتماد نکن 

اگه گفت این جزوه من کامله کافیه تشکر کن برو از یه نفر دیگه هم بگیر 

ازت سواستفاده میشه

اره میدونم 

یبار دیگه هم با اسم من اکانت زده بود به بچه ها فحش داده بود همه باهام بد شده بودن من باور نکردم کار اینه😔چون من احمق میگفتم وقتی میگه من نیستم یعنی نیست 

لازم نیست بد باشی باهاش حتی رفاقت هم بکن باهاش از جهت مثبت که خودتو بالا بکشی فقط اعتماد نکن اگه گفت ...

یعنی چجوری رفاقت کنم؟

بهش بگم این کارشو؟

دوست که نه ولی همکلاسیمهکسی باهاش دوست نمیشد چون همیشه تیپای یجوری میزد من گفتم حتما ساده هست رفتم ب ...

ولش کن برو با بقیه رفیق شو با اینا بگردی دیگه بعد کسی باهات نمیگرده یاد بگیر تو دانشگاه دلت برا هیچکی نسوزه همشون تو پا به اول ابتدایی گیر کردن همونقد حسود و خاله زنک

من فمینیست نیستم من موافق زن سالاری ام . زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم»