2777
2789
عنوان

هنکلاسیم برنامه امتحانی رو دستکاری کرده بهم داده

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 37 پست
یبار به شوخی باهاش دعوا کردم یهو فحش خانواده داد گفت همه چیزی که بهم گفتی رو به همه میگم

حتما باهاش قطع رابطه کن اگه هم تهدید کرد بگو سابقه همه زیرآب زنیاتو دارم بخوای پاتو از گلیمت دراز کنی نتیجشو میبینی، نترس ازش ببینه میترسی بیشتر اذیتت میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چجوری رفاقت کنم؟بهش بگم این کارشو؟

نه به نظرم نیازی نیست چیزی شفاف سازی بشه بگی هم برات توجیه مسخره میاره یا بدرفتاری می‌کنه 

دوست معمولی باش 

بگو بخند سوالی چیزی هست راحت باش 

اعتماد نکن همه چیو نگو به چیزایی که ازش دریافت می‌کنی فقط اعتنا نکن 

اینجور ادما رقابت پنهان دارن باهات، حتی از اونا که تو ظاهر باهات بدن هم بدترن، فکر میکنن نمیفهمی حالا که فهمیدی سی/کشو بزن چون موقعیت گیر بیاره بد زمینت میزنه، نمیگم بری دعوا کنی باهاش نه، فاصلتو کم کن سوالی چیزیم داشتی از بقیه بپرس.

ولش کن برو با بقیه رفیق شو با اینا بگردی دیگه بعد کسی باهات نمیگرده یاد بگیر تو دانشگاه دلت برا هیچک ...

اره پس ترجیح میدم تنها باشم تا با این آدمایی که راه به راه دروغ بگن و نخوان کسی پیشرفت کنه

اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖   درحال ترمیم🥀💔

حتما باهاش قطع رابطه کن اگه هم تهدید کرد بگو سابقه همه زیرآب زنیاتو دارم بخوای پاتو از گلیمت دراز کن ...

متاسفانه یکی از پسرا از من خوشش میاد بهم فرصت دادیم برای آشنایی ولی اینو در جریان گذاشتم😓پسره گفت به کسی نگو این مظمئنم اگه بهش چیزی بگم به همه میگه من با پسره هستم 

نه به نظرم نیازی نیست چیزی شفاف سازی بشه بگی هم برات توجیه مسخره میاره یا بدرفتاری می‌کنه دوست معمول ...

آها 

ممنونم ازتون 

اینجور ادما رقابت پنهان دارن باهات، حتی از اونا که تو ظاهر باهات بدن هم بدترن، فکر میکنن نمیفهمی حال ...

اره درست میگین 

با یکی از بچه ها بد شده هی پشتش حرف میزنه حالا چرا با طرف بده؟چون خانواده پولداری داره ، موقعیت اجتماعی بالایی داره و خوشگله 

به احتمال زیاد دوستت بخاطر این اینکار رو کرده که میخواسته نمره ی خودش بالا تر از نمره ی شما باشه، من هم همچین رفقایی داشتم،باهاش صحبت کن چون هیچ راهی بهتر از صحبت کردن نیست، باهاش رک و روراست حرفات رو بزن البته مودبانه بهش بگو فکرنکن با پایین آوردن کسی می تونی خودت رو بالا ببری بعدش هم این رو بگو، تو باید خوشحال باشی که رفیقت نمره ی بالا بگیره. 

متاسفانه یکی از پسرا از من خوشش میاد بهم فرصت دادیم برای آشنایی ولی اینو در جریان گذاشتم😓پسره گفت ب ...

خب پس بی سروصدا رابطتو باهاش قطع کن به مرور کمتر جواب تماساشو بدهکمتر باهاش بیرون برو اگه هم دلیل خواست به بهونه درس و خستگی دست به سرش کن،  سرکلاس هم به بهونه اینکه تخترو خوب نمیبینی جاتو عوض کن دیگه هم اطلاعاتتو به کسی نده تو دانشگاه برای ادم رفیق پیدا نمیشه

من خودم هیچ وقت اینکار رو نمی کنم و همه همکلاسی هامم اخلاقم رو میدونن که هرچی واسه خودم میخوام رو واسه بقیه هم میخوام، به نظر من بهش زنگ بزن که بگی چرا اینکار رو کردی و ازش بخواه تا صادقانه جواب تو رو بده حالا این که دوستت راسنش رو بهت میگه یا نه گردن خودشه. 

اره پس ترجیح میدم تنها باشم تا با این آدمایی که راه به راه دروغ بگن و نخوان کسی پیشرفت کنه

همه همینن باید اگاهانه با مردم دوست باشی هیچوقت بیش از حد صمیمی نشی یا راز هاتو به هیچکس نگی و رو شونم زیاد حساب نکنی که پشیمون میشی اما تنها نگرد برو با چنتا همکلاسی هات ک فک میکنی بهتر هستن یا هم اتاقی های خوابگاهه ک واحد اشون با تو یکی برداشتن تو کلاست هستن

من فمینیست نیستم من موافق زن سالاری ام . زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم»