2777
2789
عنوان

هنکلاسیم برنامه امتحانی رو دستکاری کرده بهم داده

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 37 پست
کاری به اینکه برنامه امتحانی رو ناقص فرستاده ندارم شاید فراموش کرده،،،،ولی چقدر بدجنسه،،، با آدم بدج ...

چند بار دیدم ازین کارا کرده فکر نمی‌کردم از قصد باشه 

مامانم میگه یکی یا دوبار ن که هر دفعه

اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖   درحال ترمیم🥀💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب پس بی سروصدا رابطتو باهاش قطع کن به مرور کمتر جواب تماساشو بدهکمتر باهاش بیرون برو اگه هم دلیل خو ...

اره دیگه پشیمونم 

دانشگاه اصلا دوست مدرسه ای پیدا نمیشه😓

من خودم هیچ وقت اینکار رو نمی کنم و همه همکلاسی هامم اخلاقم رو میدونن که هرچی واسه خودم میخوام رو وا ...

منم مثل شما هیچوقت بدی کسی رو نخواستم 

دلم گرفت ، حتما بهش میگم 

همه همینن باید اگاهانه با مردم دوست باشی هیچوقت بیش از حد صمیمی نشی یا راز هاتو به هیچکس نگی و رو شو ...

آخه بقیه وضع مالیشون خوبه حس میکنم در برابر اونا چیزی نیستم

آخه بقیه وضع مالیشون خوبه حس میکنم در برابر اونا چیزی نیستم

منم همیشه بخاطر این چیزا سرخورده بودم تا این که یکی هم سطح خودم پیدا کردم کسی ک راحت میتونستم بهش بگم شپش ته جیبم یقل دو قل میکنه😂

من فمینیست نیستم من موافق زن سالاری ام . زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم»

منم همیشه بخاطر این چیزا سرخورده بودم تا این که یکی هم سطح خودم پیدا کردم کسی ک راحت میتونستم بهش بگ ...

پایدار بمونین 

البته بگم اینا هیچی ندارن فقط کلاسش رو دارن و ادعا ولی خب من همینم کم میارم

پایدار بمونین البته بگم اینا هیچی ندارن فقط کلاسش رو دارن و ادعا ولی خب من همینم کم میارم

پررو باش عزیزم نصف مشکلات از کمرویی و کمبود اعتماد ب نفسه 

من فمینیست نیستم من موافق زن سالاری ام . زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم»