2777
2789
عنوان

فکر میکنید کی تو این دنیا بیشتر از همه دوستون داره

| مشاهده متن کامل بحث + 933 بازدید | 122 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا ربتی به بچه مامانی بودن نداره مگه اینکه مادردت دوست داشته باشه یا نداشته باسه دست خودته

طبیعیه که ادم عزیزانش دوستش داشته باشن ولی این چسبندگی خوب نیست ، بعدشم انسان وقتی زندگی جدیدی با شخصی شروع میکنه متعهد هست هر دو همدیگر رو بیشتر از هرکسی تو دنیا دوست داشته باشن دیگه شما بعد از ازدواج فیلت یاد هندوستان کرده

when you feel you re alone cut off from this cruel world Your instincts telling you to run  🔮🪄

چه خوب منو داداشم اصلا با هم خوب و راحت نیستیم همش اذیتم کرده

گاهی اوقات اذیتم کرد ولی فقط بخاطر خودم بود خودشو میزد اینور اونور تا من بفهمم ولی نفهم بودم 😔

داداشم بیشتر از هر کس دیگه دوسم داره 

خودم میگم مامانم اما شوهرم میگه نه من دوست دارم😐

خداکنه  چون اخر شوهر میمونه همون بهتر که بیشتر دوست داشته باشه شوهر منم قبلا این حرفمو بهم زده ولی من باپر نمیکنم

ممنتطر بودم ببینم کسی میگه همسرم اولین نفر بودی گفتی همسرم

زحمت هایی که همسرم برام کشیده هیچکس نکشیده تا آخر عمر حتی جونم هم مدیونشم

اگه نبود چند سال پیش مرده بودم 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

برادرم

داستان پند آموز: دو دوست به نامهای جعفر میرزا و حشمت خان، با هم قصد سفر کردند. اندکی که از روستا دور شدند، حشمت خان یک درخت را به جعفر میرزا نشان داد و گفت: بیا برویم زیر آن درخت و ناهار بخوریم. جعفر میرزا هم قبول کرد و با هم به زیر آن درخت رفتند و نشستند و ناهار خوردند.

بنظرم هیچچچ کس منو از ته دل نمیخوادحتی خودمم خودمو دوست ندارم ☺️

ببارها شنیدم میگن اول خودت باید خودتو دپست داشته باشی تا بقیه دوست داشته باشن من اونقدرا خودمو دوست تدارم ولی دارم سعی میکنم خودمو بیشتر از همه دوست داشته باشم 

خودم میگم مامانم اما شوهرم میگه نه من دوست دارم😐

همیشه خانواده اولویت اول باید باشه

تا وقتی ازدواج نکردی اول پدر و مادر، بعد رفیق

وقتی ازدواج کردی اول همسر، بعد پدر و مادر ،بعد رفیق

وقتی بچه دار شدی اول همسر، بعد فرزند، بعد پدر و مادر، بعد رفیق

اعتمادی نیست بر کار جهان / بلکه بر گردونِ گَردان نیز هم