2777
2789
عنوان

چت خواستگارم با من

| مشاهده متن کامل بحث + 5648 بازدید | 250 پست
همش میگ هرجا رفتنی ازم اجازه بگیر اگ اجازه دادم برو اگ نه نرو

اجازه؟

زوجا باید بهم خبر بدن از کاراشون ولی اجازه گرفتن؟

عقلت چی می‌گه عزیزم

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم ، اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شرایطشون خیلی خوبه خودمم معلممولی ایشون زود از کوره در میره متاسفانه و دست خودش نیس و زودم فراموش می ...

باهاش بمون یکمی عصبی میشه میزنه تو دهنت و دندونات میرزه تو حلقت ولی بعدش زود فراموش میکنه اشکالی نداره 

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند

چه ادم بی شخصیت و بی ادبی...واقعا چطوری تحملش میکنید

چرا اجازه میدید بهتون انقدر راحت توهین بشه

اگر کنکوری ای رو دیدید که نیاز به کمک داشت لطفاً منو تگ کنید...بچه های کنکوری میتونید درخواست بدید سوالی داشتید حتما راهنمایی میکنم

فردا جلو کل خانوادش له و بی شهصیتش میکنه یکی از فامیلای ما مرده به خانمش میگه بگیر دیگه مگه خنگی انق ...

دقیقا چون آدم بددهن نمیتونه جلوی دهنشو بگیره 

میشه وقتی امضامو دیدین برای آرامش دل من و مشکلاتم صلوات یا هر سوره ای که دوست دارید برام بخونید مهربونا؟❤     1404/6/26 خیلی مشکلات بدی و دارم تو زندگی تحمل میکنم به امید روزی که همه چیز درست بشه 🙏🥺                                 

تازه از الان محدودمم میکنه میگ هرجا رفتنی اجازه بگیر حتی تا سر کوچه اجازه ندادم حق نداری بری خونه فا ...

چه غلطا ، تازه تو یه دختر مستقلی حقوقتم بقدر یه که میشه خودت از پس خرجات بربیای ، آخه چرا باید اصلا به ازدواج با همچین آدمی فکر کنی!!!!بخدا که تو خونه موندن بهتر از ازدواج با این ادمه، ازدواجم کنی بهت قول میدم سر یه سال طلاق می‌گیری ، 

یک آن شد این عاشق شدن ، دنیا همان یک لحظه بود               آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود                             وقتی که من عاشق شدم ، شیطان به نامم سجده کرد.                 آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد...

این بعید میدونم بشه بهش گفت خواستگار در واقع دوست پسرهو اینکه همچین بی احترامی رو وقتی دید باید بلاک ...

ن عزیزم با مادرم و خانوادم صحبت کرده 

اگ تاپیکا قبلمو بخونی متوجه میشی 

خانوادم بخاطر اختلاف مذهب هیچ جوره قبولش ندارن و من پافشاری میکنم و اصرار زیاد که فقط ایشون 

عزیزم پیاممو خوندی؟ 

لطفا جونتون نجات بده اهل حق پاش بیفته مثل آب خوردن آدم میکشن حواست باشه هم از اخلاقشون گفتم هم از عاقبت کارت ولی جوابمو ندادی ب هرحال آرزوی موفقیت خوشبختی دارم برات

شرایطشون خیلی خوبه خودمم معلممولی ایشون زود از کوره در میره متاسفانه و دست خودش نیس و زودم فراموش می ...

گوه میخورهتو دعوا فحش میده بعدم به کوه خوری میافته و اشتی میکنه.. شکا عقلتو از دست دادی وگرنه طلسمی در کار نیست. 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

خودمم گفتم ولی میگ قول میدم خوشبختت کنم الان بخاطر اینکه دوریم این مدلیم اخه کارش ماموریت میره خارج ...

بیست و نه سالته جدی؟

مگه بچه ای؟

بعد با سه چهارتا بچه مجبوری جدا شی 

خونه بابات نون خشک هم گیرت اومد بخور ولی اینشکلی ازدواج نکن

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم ، اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹