فردا جلو کل خانوادش له و بی شهصیتش میکنه یکی از فامیلای ما مرده به خانمش میگه بگیر دیگه مگه خنگی انق ...
دقیقا چون آدم بددهن نمیتونه جلوی دهنشو بگیره
میشه وقتی امضامو دیدین برای آرامش دل من و مشکلاتم صلوات یا هر سوره ای که دوست دارید برام بخونید مهربونا؟❤ 1404/6/26 خیلی مشکلات بدی و دارم تو زندگی تحمل میکنم به امید روزی که همه چیز درست بشه 🙏🥺
تازه از الان محدودمم میکنه میگ هرجا رفتنی اجازه بگیر حتی تا سر کوچه اجازه ندادم حق نداری بری خونه فا ...
چه غلطا ، تازه تو یه دختر مستقلی حقوقتم بقدر یه که میشه خودت از پس خرجات بربیای ، آخه چرا باید اصلا به ازدواج با همچین آدمی فکر کنی!!!!بخدا که تو خونه موندن بهتر از ازدواج با این ادمه، ازدواجم کنی بهت قول میدم سر یه سال طلاق میگیری ،
یک آن شد این عاشق شدن ، دنیا همان یک لحظه بود آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود وقتی که من عاشق شدم ، شیطان به نامم سجده کرد. آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد...
لطفا جونتون نجات بده اهل حق پاش بیفته مثل آب خوردن آدم میکشن حواست باشه هم از اخلاقشون گفتم هم از عاقبت کارت ولی جوابمو ندادی ب هرحال آرزوی موفقیت خوشبختی دارم برات
شرایطشون خیلی خوبه خودمم معلممولی ایشون زود از کوره در میره متاسفانه و دست خودش نیس و زودم فراموش می ...
گوه میخورهتو دعوا فحش میده بعدم به کوه خوری میافته و اشتی میکنه.. شکا عقلتو از دست دادی وگرنه طلسمی در کار نیست.
من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو