2777
2789
عنوان

چت خواستگارم با من

| مشاهده متن کامل بحث + 5696 بازدید | 251 پست
عزیزم هنوز هیچی نشده بهت فوش میده میخای بعدا برات چیکار کنه بدتر میشه ولشکن. بنظرم موقعیت های خوبی گ ...

با این ازدواج کردن مثل اینه که دستی دستی خودتو بدبخت کنی 

یک آن شد این عاشق شدن ، دنیا همان یک لحظه بود               آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود                             وقتی که من عاشق شدم ، شیطان به نامم سجده کرد.                 آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرایطشون خیلی خوبه خودمم معلممولی ایشون زود از کوره در میره متاسفانه و دست خودش نیس و زودم فراموش می ...

خودتو گول نزن عزیزم الان ک توی اوج عشق و محبته اینطوره بعدا چی میشه

لطفاهرکی تونست واسه شادی روح بابام یه صلوات یا فاتحه بفرسته😭🖤
خودمم گفتم ولی میگ قول میدم خوشبختت کنم الان بخاطر اینکه دوریم این مدلیم اخه کارش ماموریت میره خارج ...

ضررر زیاد زدههه..مردا خرشون از پل بگذره ذیگه یادشون میره چه ضرری ژدن. خوششبختتت میکنم.. اللن خدا داره نشونت میده با چه پیر سگی میخوای همسر بشی.. ببین انتخاب اشتباه تو نه تنها روی زندگی شخصیت و اسنده ت تاثیر میگذاره که روی زندگی بچه هات و نوه هاتم تاثیرر میگذاره. کم نیست تو سایت دخترایی که یابای فحاش و بد دل دارن و هم پدرضون هم مادرشونو نفرین میکنن و خودشونم شدن به پا مریض قرصی.. ا

ازدواج باید برات ارامششش بیاره.. اما سالی که نکوست از بهارش پیداست برای تو 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

خونواده ت خبر دارن؟؟ چتتو نشون خونواده ت بده ابروشونو ببر جلو خونواده ش . این سگ هاره

بله تاپیکای قبلمو بخون 

با خانوادم صحبت کرده و هیچجوره ایشونو قبول ندارن 

و با پا فشاری من اجازه دادن 

همش میگ هرجا رفتنی ازم اجازه بگیره اگ من اجازه دادم برو ولاغیر نه خرید بی من ممنوعه ولی من با خرید ح ...

برو مشاور 

همینجوریش داره بهت بی احترامی میکنه 

شاید بعدا کتکتم بزنه 

میخواد ثابت کنه قدرت داره یا پارانوئید داره ک اینو مشاور تشخیص میده

واااای فشارخونم رفت رو۱۸ اینا چی بود دیدم!!!

چقدرر بی احترامییی

پرو پرو انگار عروسکشییی

بلاکش کن خواستگاریو بهم بزن بقران اسی این ادم پیرت میکنههههه

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰
کسی نیس چرا

من دخترم. عزیزم خواهشا خودتو بدبخت نکن این حالا چیزی نشده بخت میگه گه میخوری ازدواج کنی روزگارتو سیاه میکنه نمیزاره حتی خونه پدر مادرت بری مطمعن باش. تمومش کن بره هر گوهی هست ارزش نداره ادامه بدی باهاش.داماد ما حالا عاشق بازی درمیاورد به هر بهونه ای خواهرمو‌نمیزاره با خواهر برادرام در ارتباط باشه همه رو ب جون هم میندازه میشه بدتر از داماد بد ترکیب ما. 

بله تاپیکای قبلمو بخون با خانوادم صحبت کرده و هیچجوره ایشونو قبول ندارن و با پا فشاری من اجازه دادن

خدا خانوادتو خیر بده

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم ، اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

فرااااار کن 

دیوونه ای مگه تو 

چقد بی عزت نفسی 

بابا من خودم  یه رگم کرده 

ولی پسر کرمانشاهی دیدی فرار کن 

خیلیاشون مرد سالارن 

این یکی ک یه وحشی بیشعور مرد سالاره 

فقط بلاکش کن خودتو نجات بده