2777
2789
عنوان

چت خواستگارم با من

| مشاهده متن کامل بحث + 5696 بازدید | 251 پست
شرایطشون خیلی خوبه خودمم معلممولی ایشون زود از کوره در میره متاسفانه و دست خودش نیس و زودم فراموش می ...

فرار کن فقط

این حرف ها چیه، با اینا خودت و قانع میکنی ک فحش بخوری؟

عزت نفس نداری؟ تحقیر شدن دوست داری؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
من خودمم جز آدم هایی بودم که میگفتم زیر یه سقف درست میشه ولی زهی خیال باطلجوونی دختر خامی نکنمن به ح ...

منم دقیقا همینو پیش خودم میگم 

شاید برم تو خونه و تشکیل خانواده بدم عوض شد 

ولی مثل اینکه امروز باید تموم کنم 🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدارو شکر بیکارم ک نیستی بگیم از بیکاری رفتی سراغ این آدم... معلمی شغل داری حقوق داری مطمعن باش ی آ ...

ادم بیکار و بیپول هم باشه بهتره تا یه ادم بددهن و کثیف بشه شوهرش

منم دقیقا همینو پیش خودم میگم شاید برم تو خونه و تشکیل خانواده بدم عوض شد ولی مثل اینکه امروز باید ت ...

تو رو خدا خام حرفاش نشی ها .... بدبخت نکن خودتو.. مورد بوده خانومه کتک میخورد رفته پیش روانشناس..بعد روانشناس میگفت شوهرشو گفتم بیاد.. شوهره گفته من تو دوره دوستی هم زده بودمش خودش منو خواست مگه نمیدونست دست بزن دارم؟! نکنه فحش هاشو نادیده بگیری باهاش ازدواج کنی همین ادم بعد ازدواج میگه فحش که شنیدی زنم شدی!

تازه از الان محدودمم میکنه میگ هرجا رفتنی اجازه بگیر حتی تا سر کوچه اجازه ندادم حق نداری بری خونه فا ...

این ادم سمه، سم

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍

الان تفنگ گذاشتن زیرگلوت که میخای با این ازدواج کنی نا سلامتی معلمی دستت تو جیب خودته از جونت سیر شدی یا از آزادیت سیر شدی که میخوای اسیر این شی والا مجردی شرف داره به همچین شوهری چقد خودتو بی ارزش کردی بهت میگه گوه میخوری هری دیگه چی باید بگه من باشم جوری قهوی اش میکنم که گه خوردن یادش بره دکمه بلاکو بزن خودتو خلاص کن

دقیقا دوتا فرهنگ متفاوت داریم ولی گفتم بسازم

مگه شوهر و خواستگار قحطه ...این اصلا ادم نیست ...از خالا ک نه ب داره نه ب باره...اینجوری بیشخصیت و بی ادبه ...خدا ب دادت برسه دو روز دیگه 

رها کن اینو ...خدارم صدهزار بار شکر کن روی گندشو زود نشون داد

سفیدا ایشونن

وای یا امام زمان

اینکه از الان اینه مگه دیوونه ای ادامه بدی 

پسر قشنگم روی بالهای فرشتگان زیر چتر خداوند آرام باش چه بسا که آنجا گرم تر از آغوش مادرت باشد       به امید دیدار....|||||||

کاش کامنتا رو بتونی درک کنی و بپذیری..

این رفتار باهات داره ک خودت بری .. وگرنه کسی ک بخخادت دم ب دیقه نمیگه هری..

توام بخودت اجترام بزار و کات کن..

وگرنه مثلا ازدواجم کنی بعد چند سال با یه روح زخمی و داغون باید بری..

بعدم شوهری دو ماه سه ماه نیستش ب درد نمیخوره

پسر قشنگم روی بالهای فرشتگان زیر چتر خداوند آرام باش چه بسا که آنجا گرم تر از آغوش مادرت باشد       به امید دیدار....|||||||