2777
2789
عنوان

چت خواستگارم با من

| مشاهده متن کامل بحث + 5696 بازدید | 251 پست
شغل خوبی داره ماموریت میره خارج کشور و برجی ۱۰۰ حقوقشه و قبلا خیلی ادم اقایی بود جدیدا خیلی بد دهن ش ...

خونه و ماشین داره؟

لطفاً برام دعا کنید سال دیگه دانشگاه قبول بشم(زهرا م)          زندگی بر ۲ پایه بنا شده 1:صبر۲: امید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو تا پا داری دو پای دیکه هم قرض کن و فراررر کن فقط.. نمیخوای نامه براش بنویسی. بلاک کن شمارتم عوض کن. و به نام خودت شماره نگیر. به نام مادرت بگیر که نتونه از رو فامیلی پیدا کنه. کسایی هم که با اون ارتبط دارن شماره جدیدت رو نده 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

سرکار میرم زنگ میزنه ک ببینه هستم یا ن یا میگ سر ساعت چرا نیومدی میگم ترافیک بوده میگ معلوم نیس با ک ...

بعلههه شک نکن.. اگر باهاش ازدواج کنی با دست خودت سیانور خوردی 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

شغل خوبی داره ماموریت میره خارج کشور و برجی ۱۰۰ حقوقشه و قبلا خیلی ادم اقایی بود جدیدا خیلی بد دهن ش ...

ببین ازحالتهات معلومه که هم میترسی هم علاقه پیدا کردی 

هم چون پای خانواده ها وسطه ابروریزی نمیخوای بشه

اینکه بهت میگن هیچی نگو تاخودش پیگیربشه ... احتمالا میادباز باچندتا حرف شماروقانعت میکنه تو عمل انجام شده بازبا ادب خودت رد میکنی و تواینجور روابط شرطی میشی کاری نکنی طرف عصبانی بشه 

و دیگه خودتو سرکوب میکنی 

اگر واقعا دلت یه زندگی نرمال میخواد تصمیمت رو بگیر و اعلامش کن 

خانمانه رفتارکردن و صبرکردن واسه پیگیرشدن طرف مقابل مال وقتی نیس که طرف بهت بگه هری گمشو برو هرگهی میخای بشی بشو .

الانم قرارنیس دعوا کنی فقط محکم و جدی بگو نمیخام باشما ارتباطم راادامه بدم . 

دختر نازم تموم زندگیم 🦋

امروز میرم ب خواهرش میگم ک میخوام بهم بزنم همچیو ایشون خیلی سخت گیرن و من نمیتونم کنار بیارم

خواهرشم باشه قانعت میکنه

اگر امکانشوداری کلا سیمکارتت عوض کن قبلش پیام بده رابطه ازنظر من کاملا تمام شده ست

بعدم درش بیار . کلا قطع کن

خانواده ها بیان وسط نمیزارن

خودشم قانعت میکنه.

دختر نازم تموم زندگیم 🦋

اره دیگ دوس ندارم بی ادبانه بگم همون سخت گیر و اینکه محدودم میکنه میگمش البته دوستان میگن نگو میخوام ...

نمیدونم فقط سر حرفت محکم وایسا فکر کرده کیه اینهمه توهین میکنه 

گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود                          🙃🤍🌱
ازدواجش هیچی فردا دوتام بچه‌میاره اونارم بدبخت میکنه

دقیقاات ـولی معلومه استارتر اختیار از کف داده و فکر کرده با زیر یه سقف رفتن درست میشه و معجزه اتفاق میافته. ما هر چقدرم بگیم اخرششش با همین ازدواج میکنه و سند بدبختی خودش و نسل خودش رو امضا خواهد کرد 

من ادمیم ک صبرم زیاده و جواب بی ادبیو نمیدم و میزارم طرف اروم شه بعد حرف بزنم متاسفانه

مگه باید جواب بدی؟لازمه در ذهن شما؟ مگه باید ادامه بدی؟

ببخشیدا انگار عادت داری به اینجور محدودیت ها و تحقیر کردن ها

یکم جسارت یکم شجاعت پلیز