2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه شنیدم میگن وقتی پریود میشی خیلی کم رشد میکنی منم از وقتی پریود شدم نهایت دو سانت رشد کردم قد من ...

من ۱۲ سالگی پریود شدم قدم خیلی کوتاه بود خیلی‌. همه فکر میکردن کلاس اول هستم همین گه رفتم کلاس هفتم قدم خیلی رشد کرده  

نگران پریودی نباش با برنامه ریزی ورزش و تحریک استخون هات قدت رشد میکنه

لا تهتم بأحد سوي نفسك

پلی کیستیک یعنی چی؟ قدت خوبه ماشاالله وزنت رو اگه کم کنی خیلی خوب میشه

یعنی تنبلی تخمدان ،یعنی کیست های ریز زیاد ک این روزا اکثر خانم ها دچار شدن 

من مامان میشم ☺️💪

گوگولی بنظر میرسه یا لاغر؟

لاغر ک نیسی ولی ۵۰ بنظرم اوکیه،من باشگا میرم بدنم فرم بگیر نمیخام خییییلی پر بشم دیگه،الانم خوبم البته

از دل تاریکی گذشتم، شکستم، جنگیدم،ولی حالا خودم شدم قوی‌ترین نور زندگیم.

یه خورده زیادی، 45 خوبه برات چون قدت بلند نیس

یک آن شد این عاشق شدن ، دنیا همان یک لحظه بود               آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود                             وقتی که من عاشق شدم ، شیطان به نامم سجده کرد.                 آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد...

وزنتو کم کن قدتم بلند شد نشد مهم نیست Bmi شاخص توده بدنی جهانیه و تو کمی به مرز اضافه وزن نزدیک هستی

وزنم رو چقدر کنم خوبه؟ ۵۰ خوبه؟ آخه من میخوام واسه قدم ورزش کنم 

لا تهتم بأحد سوي نفسك